Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem z serwerem www...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki mały problem iż posiadam pewną stronę ale po integracji konta facebook z stroną poprzez aplikację wywala mi taki błąd w logach :

[Sun Mar 29 23:51:08.023947 2015] [include:warn] [pid 9375] [client 178.x.x.x:30331] AH01374: mod_include: Options +Includes (or IncludesNoExec) wasn't set, INCLUDES filter removed: /404.shtml, referer: http://moja strona www/

a + do tego wywala użytkowników z strony tzn wylogowywuje ich  i ich kont już po prostu nie ma po dojściu 5 albo 6 osobach.

hosting mam na mintshost.pl ( hosting www dla nie kumatych ;D) + domenę wykupioną tak samo od nich (.pl)

a wiem że tu dużo speców jest to samo miał mój znajomy ale jakiś jego tam kolega mu to zrobił i wszystko działa .

Oczywiście za pomoc daje limit :) "lubię to "

Ker169.gif

Opublikowano

Błądząc po internetach znalazłem informacje że na niektórych hostingach nie da się używać takiego skryptu(oczywiście nie wiem czy to na 100% prawda bo nie sprawdzałem). Może napisz do supportu i zapytaj :)

Opublikowano

Dobra zrobiłem sobie bo tam suport to taki obeznany że ja pierdziele wystarczyło że wywaliłem te pliki 400.shtml i tak dalej i nie pluje błędami już i nie wywala bazy danych :D można zamknąć temat.

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...