Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z domeną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mój tata ma zespół muzyczny (wiecie,granie na weselach etc) i poprosil mnie abym zrobił im stronę www.Jestem kompletnie zielony,więc zrobiłem stronę w kreatorze na wix.com (nie chcialem zeby moj tata placił 300-400 zł za szablon,wiecie).No i super,stronka w miare okej wygląda,tylko jest problem,bo chciałbym podpiąć domenę .pl ale jest to możliwe tylko dla użytkowników premium.I tutaj pytanie,czy mogę jakoś tę stronę zapisać i wrzucić na swój hosting? Albo jeśli możecie to dajcie jakieś darmowe szablony wylądające jak ta stronka (w spoilerze). Za pomoc nagradzam limitami plusów. Dzięki.

lA1sjxh.jpg

zu65XrK.png

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Możesz zawszę kliknąć prawym i "Zapisz plik", ale to i tak będzie powiązane z wix.com i będziesz tak jakby od nich uzależniony. 

Z darmowych szablonów, stronka na szybko wygooglowana:

http://www.darmoweszablony.eu/tag/muzyka 

Profesjonalne szablony (nawet te czysto html'owe) z tej dziedziny potrafią iść za ponad 600 PLN więc jak chcesz coś darmowego to albo zrób sam albo poszukaj w internecie takiego szablonu, który Ci przypadnie do gustu.

­

Opublikowano

Możesz zawszę kliknąć prawym i "Zapisz plik", ale to i tak będzie powiązane z wix.com i będziesz tak jakby od nich uzależniony. 

Z darmowych szablonów, stronka na szybko wygooglowana:

http://www.darmoweszablony.eu/tag/muzyka 

Profesjonalne szablony (nawet te czysto html'owe) z tej dziedziny potrafią iść za ponad 600 PLN więc jak chcesz coś darmowego to albo zrób sam albo poszukaj w internecie takiego szablonu, który Ci przypadnie do gustu.

­

Dzięki za szybką odpowiedź.Mogę być od nich uzależniony,ale chodzi mi o to,żebym mógł za darmo podpiąć swoją domenę.

Te co podales,że tak powiem ni w pizde ni w oko :D Takie średnie,nie podobają mi sie.

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Zawsze możesz sobie pozmieniać co nieco :) tych darmowych używaj tylko jako bazy do zrobienia nowego

Opublikowano

Zawsze możesz sobie pozmieniać co nieco :) tych darmowych używaj tylko jako bazy do zrobienia nowego

Mozna,ale ja sie kompletnie na tym nie znam,a chce zeby strona wyglądała tak jak ta na screenshotach

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o uzależnienie od plików na serwerze tego kreatora to wystarczy ściągnąć dodatkowe pliki (js, css i obrazki) na dysk i zmienić ich adres na lokalny. Wtedy jesteś całkowicie niezależny. Miej na uwadze prawa autorskie do kodu i grafik.

Wykup tani serwer, na przykład na xaa, domenę pl gdzie najtaniej, przekieruj i tyle.

PS: Mam dobry serwer więc mogę stronę postawić, zapraszam na PW jeśli jesteś zainteresowany.

Autorski plugin na gildie!

newlogo.png

Opublikowano

A może powiesz nam co konkretnie żebyśmy nie musieli wróżyć z fusów?

@Edit

Teraz mam inny problem,mianowicie ściągnąłem strone na pc,ale nadal gdy klikne przycisk np. o nas to przekierowywuje mnie na stronę wix.

@1361622928-U485574.pngArturBrodek moglbys mi dac jakis kontakt?

XDDD

banner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...