Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc w uruchomieniu FB na PL-u

Drivver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, próbuję uruchomić fishbota od Kamera (http://metin2mod.tk/downloads.html), jako że ze standardowego z moda lecą bany po chwili. Jednakże próbowałem na wiele sposobów, ale GUI bota nie wyświetla mi się. Według sposobu nr1 brak reakcji, według sposobu nr2 crash po kliknięciu "run" na python loaderze. Oczywiście kombinowałem, usunąłem plik logininfo.py, wklejałem bez pliku .exe, bez kamer moda, z nim itp. Pobierałem tego bota z różnych źródeł ( z już zmienionym plikiem z .dll na .mix ), wszystko bez skutku. Sam mod działa, ale jak wspomniałem lecą z niego bany straszliwie.

Gdyby python loader zadziałał poprawnie to najprawdopodobniej wszystko by śmigało, ale nie chce załadować żadnego pliku, podobnie wygląda przy ładowaniu mobbera przez niego. Jak nie załaduje żadnego cheata i zaloguje się do gry to również crashuje metin. Używam windowsa XP.

Proszę o pomoc :)

719311143.png

10939678_4_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...