Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klatkowanie csa na nowym sprzęcie

lotosek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam bardzo duży problem,pomimo nowego komputera i wysokiej ilośći fps mój CS:GO klatkuje w sposób utrudniający znacznie grę.Mam stałe 400-300 fpsów.

Czy karta jest ustawiona na wydajność czy na balans czy na jakość za każdym razem mam te cholerne ścinki/klatkowanie nwm jak to nazwać,nie czuję komfortu z gry i bardzo mi to utrudnia skupienie się oraz celowanie.Jest to wręcz nieznośne i irytujące.Oczywiśćie da się grać ale te zrywki grafiki i wgl strasznie przeszkadzają w dokładnym celowaniu i wyciśnięciu 100 % z mojego skilla.

Windows 7 Ultimate 64 bit ,Intel Core i7 4790 @ 3.6GHz podkręcony do 4.2 GHz ,NVIDIA GeForce GTX 760 2GB , 16 gb RAM, do tego dosyć mocny zasilacz i dodatkowe chłodzenie.

Bardzo proszę o pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,mam bardzo duży problem,pomimo nowego komputera i wysokiej ilośći fps mój CS:GO klatkuje w sposób utrudniający znacznie grę.Mam stałe 400-300 fpsów.

Czy karta jest ustawiona na wydajność czy na balans czy na jakość za każdym razem mam te cholerne ścinki/klatkowanie nwm jak to nazwać,nie czuję komfortu z gry i bardzo mi to utrudnia skupienie się oraz celowanie.Jest to wręcz nieznośne i irytujące.Oczywiśćie da się grać ale te zrywki grafiki i wgl strasznie przeszkadzają w dokładnym celowaniu i wyciśnięciu 100 % z mojego skilla.

Windows 7 Ultimate 64 bit ,Intel Core i7 4790 @ 3.6GHz podkręcony do 4.2 GHz ,NVIDIA GeForce GTX 760 2GB , 16 gb RAM, do tego dosyć mocny zasilacz i dodatkowe chłodzenie.

Bardzo proszę o pomoc . Pozdrawiam

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=330282958

Może ten temat Ci pomoże pomógł wielu osobą ;).

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...