Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poland Truck Games

adi131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

<reklama>

Poland Truck Games

Wstęp

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym wszystkich bez wyjątków zaprosić na nowo powstały serwer truck o nazwie Poland Truck Games. A teraz troszkę informacji o nas :)

GameMode

Cała rozgrywka opiera się na naszym GameMode, który został stworzony od 0. Aktualnie jest to ponad 21 tysięcy kodu. GameMode pisany jest już kilka miesięcy nie pamiętam dokładnie ale coś koło 4-5 miesięcy z maleńkimi przerwami. Cały GM napisałem ja (kazami) + wszystkie obiekty na serwerze które są też tworzone przezemnie. Aktualnie jest ich ponad 4 tysiące. GameMode jest rozbudowany w duże systemy takie jak: priv Cars, pirv Domy,  pirv Firmy, system towarów, Frakcje (Policja,Taxi,Pogotowie,Pomoc Drogowa, Straż-Pożarna), system wędkarstwa, system  dokumentów, system prawa jazdy (kat. b i c) oraz wiele wiele więcej nie da się tego wszystkiego niestety opisać. W naszym GameMode gracz nie musi dużo stosować komend ułatwiliśmy to tym iż bramy , drzwi , podnośniki w frakcjach otwierają się za pomocą kliknięcia RMB lub SPACE (rmb - gdy gracz nie ma pojazdu, SPACE - gdy gracz jest w pojeździe). Każda frakcja ma swoją bazę. Troszkę info o prywatnych wiadomościach , jeśli gracz chce wysłać drugiemu graczu wiadomość musi kupić telefon komórkowy który dostaniemy w każdym Urban-Shopie oznaczony ten sklep jest niebieską czaszka na mini-mapce. Posiadamy też takie systemy jak : system głodu , system snu , system poziomu , i jak wam pisałem już wcześniej jest tego bardzo dużo nie opiszę wszystkiego bo nie dam rady poprostu nie pamiętam wszystkiego z każdą chwila przypomina mi się coś , ale wszystko zobaczycie na serwerze ;).

FORUM

Forum jest postawione narazie na darmowym hostingu ugu.pl , jest ono na najnowszym silniku mybb 1.8.4. Forum też sam robiłem , wiem może nie jest ono jakieś super fajne ale się starałem było to moje pierwsze forum jakie zrobiłem nigdy się tym nie zajmował ale staram się je ulepszać. Za forum wybaczcie jeśli wam się nie podoba będę starał się je ulepszyć oraz zmienić w przyszłości hosting z domeną .pl

GRAFIKA

383_reklama.png

INFORMACJE

IP: 91.234.217.6:7780

HostName: Poland Truck Games

Map: 0.1 Beta

Ping: x/100

Mode: PTG

Forum: www.samp-ptg.ugu.pl
Slot: 20 (To jest tylko na początek z biegiem czasu będzie coraz więcej , więcej graczy = więcej slot ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...