Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto?

Hordd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam już jedno konto 30 lvl Gold 5 i jakieś 50 skórek. Zastanawiam się czy nie zrobić nowego konta na EUNE, gdyż tamto konto zostało stworzone na EUW. Na EUNE grają moi koledzy, a nie chcę tracić hajsu na przeniesienie konta. Jak pogodzić gry na EUNE z EUW i jak w kwestii skinów? Kupować dalej na koncie G5 czy może rozpocząć drugą kolekcję na nowym? Z góry dziękuję za pomoc ;)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Nie przenoś, załóż na eune i graj z kolegami :) Szkoda pieniędzy a konto sobie i tak wylevelujesz. Wszystko z czasem.

Opublikowano

Nie przenoś, załóż na eune i graj z kolegami :) Szkoda pieniędzy a konto sobie i tak wylevelujesz. Wszystko z czasem.

Popieram. Jeśli chcesz szybko wyexpić sobie konto, to kup kilka exp boostów, graj z kolegami, aramy/normale i raz dwa dobijesz 30, a skiny to tylko skiny, sam wygląd, nic więcej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok. Dzięki. Nie chcę zakładać nowego tematu, więc jeszcze tego nie kończę. Przy rejestracji wyskakuje mi ciągle "Your Singup Failed!". Tak ciągle co bym nie wpisał. Wie ktoś jak temu zaradzić?

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...