Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Razer

SzalonaRuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem z słuchawkami który dzisiaj zaobserwowałem dzisiaj i też powstał dziś 

Chodzi o prawą słuchawkę, słuchawki mam normalne gaimingowe nie douszne i zauważyłem że jedna nie działa przychodzę do systemu windows tutaj: 

5177614276472521298119.png

klikam to i działają obie dobrze nastepnie po chwili jak ruszę słuchawkami czy coś jest problem nie działa, nie ruszam nimi kompletnie klikam ten guzik i słuchawki zaczynają działać? 

Ogólnie jedna słuchawka przestawała działać jak 'odciągnąłem' od ucha bo zrobiło się gorąco czy coś co nie i  przestawało działać teraz od kilku minut patrze zmieniam odciągam od ucha i smiga ładnie co lepsze jak podłączam je do telefonu to jedna nie działa albo działa ciszej podpinam od pc działa idealnie i tak 3 razy jak to? oczywiście przepinając nic w słuchawkach fizycznie nie ruszam ponieważ kabel mam przed sobą teoretycznie usterka mechaniczna z drugiej strony nie ponieważ po kliknięciu tego jest dźwiek z jednej potem z drugiej ( jednak był wyjątek 1/2 razy kiedy nie zagrało) 

8259114700795331298119.png

Opublikowano

Słuchawki pewnie do wymiany, ale faktycznie napisałeś tak, że ciężko cokolwiek zrozumieć.

Opublikowano

Raczej kabel walnięty, ale za cenę wymiany kabla na coś konkretnego kupisz lepsze słuchawki od tych szitowych Razer'ów więc nie opłaca się tego ruszać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...