Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Patcha 5.7

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ufam How2win, bo oni dużo bzdur wpisują ostatnimi czasy. Jeśli jednak się to sprawdza to cieszy mnie zmiana fizza, hecarima i Barda. Chciałbym żeby picknęli go na LCS a ten buff może coś zmieni na tej scenie.

Opublikowano

Dziwi mnie ten buff barda nowa postać a już buffa dostaje.Czuje że niedługo nerfa dostanie.Jednak tak jak napisał na Eryk nie ufam How2Win,bo lubią pisać bzdury.Cieszy mnie zmiana Fizza,Hecarima. Niepotrzebne zmiany u Garena i Darka według mnie.

Opublikowano

Dziwi mnie ten buff barda nowa postać a już buffa dostaje.Czuje że niedługo nerfa dostanie.Jednak tak jak napisał na Eryk nie ufam How2Win,bo lubią pisać bzdury.Cieszy mnie zmiana Fizza,Hecarima. Niepotrzebne zmiany u Garena i Darka według mnie.

A co tu się cieszyc z Hecarima? Zmniejszyli o jakieś śmieszne liczby sustain. To nic nie da.. przecież na nim się zaczyna z flaszką. Sam nim gram coś na topie i ciężko go wywalić z gry. Na topie to jeszcze da radę go zniszczyć kimś ale i tak od roamów nie uciekniesz.'

Żeby Hecarim nie bolał to musieliby mu zwiększyć cooldown na E. W late z dobrym buildem ma go praktycznie co 9-10 sekund, gdzie 4 sekundy trwa speed więc nie masz jedynie przez 5 sekund speeda.

Edit : Mi się podoba dodany efekt ludens echo. W końcu wiadomo kogo trafiło a kogo nie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Oby tego patcha wydali jak najpozniej.

Za 2/3 tygodnie by bylo dobrze.

L# userzy zrozumieja :D

Wychodzi patch 1 kwietnia gdzie zmieniają League of Legends.exe = L# też będzie wymagał update od joduskame.

Hotfix nic nie zdziała, zmieniają dużo rzeczy w exeku.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy buff dla Dariusa, ponieważ jest to mój main, aczkolwiek zapewne teraz będzie banowany i nie dadzą nim grać. No ale zobaczymy. Ogólnie okej. 

xD 

Opublikowano

Bard potrzebuję buff'ów... same rito pisało... ,lecz mówili że nie chcą pochopnie zbyt szybko tego robić ,bo za mało ta postać jest

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...