Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP Boost vs Exp Boost! XD

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, takie pytanie mam bo nie mogę się zdecydować.

Gram na nowym koncie, mam 400 RP i 4 dopalacze IP a ponieważ zbliża się wolne, zamierzam trochę pograć (bardzo trochę).

W planie mam najpierw kupić większość ADC i runy pod AD, no ale 30lvl też trzeba dobić ;/

Moje pytanie, lepiej IP na 1dzień czy XP na 3 dni? :D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

ip, wbijesz 30 lvl i nawet nie jestem pewny czy na 2 strony run bedzie cie stac (bez kupywania champow ofc)

Opublikowano

nie potrzebne mi 4 strony, wystarczą tylko AP/AD ;p

Dzięki za odpowiedzi, tak zrobię, do 30lvla kupię tylko te ADC które chcę i nic więcej, żeby na 200% mieć runiacze :D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Najpierw zajmij się expem i kup boosta XP a potem możesz pomyśleć o jakimś zakupie IP Boosta :)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Też polecam na Ip ponieważ też kupiłem na xp i teraz mam 30 i nie skończone runy i ledwo 16 postaci i wychodzi na to samo że muszę grać normale żeby nazbierać te pz

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jezeli masz wolne i bedziesz duzo gral proponuje Ci kupic Ip boost. Szybciej wbijesz ip i bedziesz mial szybciej runy i champy. A exp nie potrzebny bo i tak bd duzo gral 

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

­Zależy od Ciebie, jak zamierzasz inwestować jeszcze w konto to spokojnie możesz kupić exp by nabić szybciej ten 30lv, ale jak nie to lepiej ip, bo bd miał na runki/strony :)

SoFarGone.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...