Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dać sobie uprawnienia administratora na serwerze?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W konsoli.

• Admin [steamID | Gracz | PlayerID] - Nadaje wybranemu graczowi rangę administratora. 
    Bądź w plikach serwerowych dodać nick do pliku "Admins".

Pomogłem? Daj lajka.

Opublikowano

W konsoli.

• Admin [steamID | Gracz | PlayerID] - Nadaje wybranemu graczowi rangę administratora. 

Bądź w plikach serwerowych dodać nick do pliku "Admins".

Podasz jakiś przykład, albo w pliku admins mam tam jakis kwadracik usunąć go i co wpisać nick z unturned czy z steama ?

Opublikowano

Nick z Unturned. 

Dodałem nick wpisałem KBraszka47 i na serwerze nie mogłem dać np: @GiVe KBraszka47/4/1 , a do konsoli jak wpisać aby dodac admina czy cos ?

Opublikowano

Dodałem nick wpisałem KBraszka47 i na serwerze nie mogłem dać np: @GiVe KBraszka47/4/1 , a do konsoli jak wpisać aby dodac admina czy cos ?

Przecież już Dominik pisał, że można to zrobić komendą @admin [steamID | Gracz | PlayerID] w konsoli. :)

Opublikowano

Bo ja nie dodawałem @ i dlatego mi nie działało, a po zatym to mniej więcej tak by wyglądało ? @admin KBraszka47 KBraszka47 6236362462834(przykladowe id) ?

Opublikowano

Nieee, wybierasz tylko jedno z tych opcji, albo używasz nicku, albo steam ID albo PlayerID.

Mam problem gdy wpisuję to w konsoli wyskakuje na czerwono w konsoli failed to find command: @admin KBraszka47

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...