Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ (kilka pytań)

PumaPuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań dotyczących InfectZ :

1. Gdzie lootować snajperki (Nie chodzi o SVD)

2. Jaki jest lot pocisku z snjaperki

3.Czy jak chcesz utworzyć klan, to potrzeba 20h, to tylko na 1 postaci, czy na wszystkich?

4. Czy jak wbije cały stamag w kolesia, to on przeżyje?

Pytanie dotyczące forum:

Czy mogę gdzieś indziej napisać podanie, że szukam grupy niż w poscie "Szukasz graczy do gry? Reklamujesz Klan?

Ponieważ nikt prawie nie odpisuję.

PS. Niektóre pytania mogły się powtarzać na forum ;)

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Opublikowano

1. Szukaj na lotnisku i w bazach, boulder i camp splinter.

2. Chyba taki jak w normalny I:SS ale pewien nie jestem.

3.Na 1 postaci.

4. Około 3 strzały w głowe i koleś gryzie ziemie :)

Opublikowano

ja mam pytanie bo chcialbym pograc w infectZ bo to chyba najlepszy aktualnie emulator lecz mam z nim problem po nacisnieciu play game w launcherze gra mi sie laduje i przy koncu wywala mnie anti cheat nic nie pomaga

podstawowych metod uztywalem takich jak odpalenie w zgodnosci ,za pomoca admina ,uzywanie fixera itp

Opublikowano

ja mam pytanie bo chcialbym pograc w infectZ bo to chyba najlepszy aktualnie emulator lecz mam z nim problem po nacisnieciu play game w launcherze gra mi sie laduje i przy koncu wywala mnie anti cheat nic nie pomaga

podstawowych metod uztywalem takich jak odpalenie w zgodnosci ,za pomoca admina ,uzywanie fixera itp

a jaki jest code ? 

­

Opublikowano

hmh kiedyś komuś napisałem ze to perm ,ale niby po uptade moze grac normalnie takze poczekaj na patch 

jprdl ...perm ciekawe zaco :)

czekac na patcha mozna w nieskonczonosc a spotkac deva/gm na ts to juz miniecie sie z sukcsesem

Opublikowano

jprdl ...perm ciekawe zaco :)

czekac na patcha mozna w nieskonczonosc a spotkac deva/gm na ts to juz miniecie sie z sukcsesem

nwm co tam robiłeś , masz jeszcze forum infectz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...