Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki laptop kupić?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie 3 słabe. Bardzo słabe. I w hipermarketach przepłacisz.

Jaki masz budzet?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Dorzuć do  Packardbell ente69cx z i3ulv i GF740m. Windows 8.1 w komplecie. O wiele wydajniejszy od tych co podałes a nawet tańszy do Asusa  :). Bedziesz miał od 70-90 FPS.

jesli musi byc taniej to Lenovo G510 z i3 i HD4600

Najtaniej Packardbell z pentiumem U i GF820m. Ale tak jak mówie najlepiej dorzcic do i3 i GF740m.

Opublikowano

Dorzuć do  Packardbell ente69cx z i3ulv i GF740m. Windows 8.1 w komplecie. O wiele wydajniejszy od tych co podałes a nawet tańszy do Asusa  :). Bedziesz miał od 70-90 FPS.

jesli musi byc taniej to Lenovo G510 z i3 i HD4600

Najtaniej Packardbell z pentiumem U i GF820m. Ale tak jak mówie najlepiej dorzcic do i3 i GF740m.

Pomyśle nad tym z 820m a jak tne lenovo ma działać on ma zintegrowana hd 4600 ile fps w csgo? Na tym z nvidia 710 ile bedzie fps zależy mi na 60fps stałych i starczy :) W panelu nvidi wysoka wydajność ustawienia low itp.

Opublikowano

HD4600 jest wydajnosc GF710 wiec jakies 50-60 FPS powinnes miec na niskich. Dlatego ze Lenovo ma mocny procesor to w CS GO tez pomaga

Opublikowano

HD4600 jest wydajnosc GF710 wiec jakies 50-60 FPS powinnes miec na niskich. Dlatego ze Lenovo ma mocny procesor to w CS GO tez pomaga

Na lenovo ile stałych fps? na tym asusie ile stałych? podaj laptopy do 1350zł max lepsze wydajnościowo :]

Bo mojemu tacie do pracy potrzebny i do filmów a ja se przeokazji bede grał :) podłączone do monitora od kompa i jedziem.

Opublikowano

Do 1350 to tylko Packardbell z pentiumem U i GF820m.

Napsiałem Ci 50-60 zależy jakie ustawinia itp.

Opublikowano

Tutaj masz filmów takiego samego pentiuma z GF820m.

https://www.youtube.com/watch?v=7zsgN6qwA1o

Na srodku ekranu masz FPS :) napewno spokojnie pograsz

To nie jest taki sam procesor tamten to pentium 2117u Biore raczej tego lenovo amd ma też taki panel jak nvidia do ustawiania wydajności karty? Jest taka samo wydajność tego lenovo i asusa?

Opublikowano

Lenovo AMD nie rozumiem?

Asus który podałes jest słabszy od Lenovo gdyz ma procesor i3 ULV wydajnosc pentiuma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...