Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki USB / wejście w głośnikach USB

Nakashi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jako iż moje głośniki praktycznie umarły ( z 2.1 został 1 :D), tak samo jak i słuchawki (działa lewa strona) zdecydowałem się do zakupu "czegoś" nowego.

W oko wpadło mi coś takiego:

http://www.intex.pc.pl/pl/7516-subwoofer-2475-beats-2-1-channel--fm---usb---sd--intex

Oraz takiego:

http://www.tracer.pl/product/sluchawki-71-tracer-sphere

Pytanie następujące: Czy do tego wejścia USB w głośnikach mogę podłączyć takie słuchawki USB i będzie to normalnie działać? 

Ma to działać mniejwięcej tak:

Głośniki stoją sobie na biurku, mam ochotę z kimś pogadać - dopinam słuchawki i gadam. Skończę, odpinam i dalej słucham muzyki.

Jak to się ma "w praniu" ? Ktoś posiada taki zestaw?

Opublikowano

Używane Microlab FC330 + Maxell Retro DJ + Zalman Mic1 ew. inny mikro ? Ewentualnie Logitech Z3 jak bardzo potrzebujesz wejścia na słuchawki. Chyba że po prostu dołożysz hajsu do czegoś nowego.

W tej cenie nie ma sensu kupować nowych głośników, będzie to totalna słabizna. Używanego sprzętu nie ma co się bać, ja od dawna nie kupuje nic nowego. Co do słuchawek, z mikrofonem dobrych w tej cenie nie dostaniesz, więc naprawdę warto kupić coś osobno. Daj znać co o tym sądzisz

Opublikowano

Nie mam specjalnych wymagań co do jakości dźwięku, bo do słuchania muzyki, czy oglądania filmów szału nie potrzeba.

Jeżeli chodzi o słuchawki to jakość nagrywanego dźwięku też nie musi powalać, ważne żeby dobrze było mnie słychać i żeby słuchawki dobrze leżały mi na głowie.

Budżet też jest mega ograniczony, więc szału nie będzie. 

Opublikowano

Fajnie jakbyś się zdecydował, bo jednak jak wydajesz jakiś hajs, jakikolwiek, to warto mieć coś możliwie najlepszego.

Z nówek to masz jakieś Logitechy albo Creativy 2.1 beznadziejne, może Ci starczy na Modecom MSF15 ale to też kozak nie jest.

Z słuchawek nic innego jak Maxell Retro DJ w tej cenie i osobny dopinany lub stojący mikro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...