Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wymienić?

TheGab4rys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż od tygodnia zaczynają mi znacznie spadać fps w csgo, a grałem spokojnie na 100-120 fps teraz niecałe 50. Mam zamiar wymienić coś w komputerze(prosze nie pisać, że komputer nie opłaca sie  wymieniac, ale ja gram tylko w cs go więc chce miec nadal te 120) poniżej wypiszę specyfikacje komputera

procesor intel core 2 quad cpu 2.40 ghz

karta nvidia geforce 8600 gt

win 7 32 bit

ram 3gb

(jeżeli bedą potrzebne dodatkowe informacje proszę  pisać, nie za bardzo wiem jak sprawdzać jaką  ma sie płyte, zasilacz itp) z góry dzięki za pomoć daje plusiki lajki obojętne mi to jest a i + miałem w planach kupić używany procek np. i5 bo nie mam zbytnio dużo kasy ale wypisywać kazdy sprzęt, który bym mógł wsadzić do komputera :)

Opublikowano

podaj nazwę płyty głównej zasilacza i jaki masz ram ddr3 czy ddr2 ?? poszukaj w necie info jak sprawdzić (poradnik) nazwę płyty główej a zasilacza to musisz odkręcić boczny panel obudowy 

i podaj dokładnie jaka to wersja Quada??

jaki masz budżet

Pomogłem ?? like

Opublikowano

płyta Intel guardfish DQ965GF

Procek quadcore intel core 2 quad q6600, 1600 mhz (9x178)

pamiec ddr2-667 (333 mhz)

jakiś moduł nie wiem czy to zasilacz corsair value select vs1gb667d2

jak jeszcze coś bedzie potrzebne to pisać ja postaram się znaleśc jaki mam zasilacz, ale nie wiem czy to nie jest ten cosair value

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...