Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja zatrzymuję się

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć chciałem pobrać lola bo mam nowego kompa a starego sprzedałem i zapomniałem skopiować sobie lola. ale mniejsza z tym. nieraz dojdzie do 33% nieraz do 55% ale zawsze sie zatrzyma i pozniej leci odnowa.. pobiera po 1300kb/s także sieć to nie problem. próbowałem zreinstalować, i nic nie dalo

Age is just a number :)

Opublikowano

Czasem wystarczy po prostu poczekać, bo może nieraz aktualizować się 2/3 godziny. Uruchom komputer ponownie lub odpal z poziomu Administratora, ewentualnie wyłącz zaporę/antywirusa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czasem wystarczy po prostu poczekać, bo może nieraz aktualizować się 2/3 godziny. Uruchom komputer ponownie lub odpal z poziomu Administratora, ewentualnie wyłącz zaporę/antywirusa. 

no właśnie nie mam antywirusa, zapora wyłączona. a dysk nie pracuje w ogóle jak aktualizacja staje, tak że na pewno nie instaluje nic

edit: problem rozwiązany pobrałem cyberghosta i jak mi patch stanął to włączałem go i jeśli zaczęło pobiereć to wyłączałęm 5 razy tak zrobiłem i pobrało

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...