Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twisted Fate

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym champie? jak narazie rozegrałem 3/4 mecze i stwierdzam że jest całkiem niezły, wczoraj nawet trolllowalem na normalu z kumplem (tf adc mundo support) i skonczylem bodajże 16-6 co myślicie o tf'ie adc/mid czy będę w stanie wykerować dywizje powyżej golda?

Opublikowano

Z tego, co obserwowałem na grach, kiedy miałem TF'a to ADC i AP jest dobry. Aczkolwiek AP według mnie jest lepszy, większe przeliczniki ma pod AP. TF'em raczej nie dasz rady wyjść poza Gold Division, ale możesz próbować. Chociaż Katarina powinna zjeść TF'a solo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Downa macie... wiadomo ze ninja zje typowego castera ale to nie znaczy ze ten caster jest slaby... tf tylko AP, jak dla mnie ad to troll. Ma niezly roam i duzy dmg w late game

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Według mnie w mecie nautilusa, ahri, leblanc albo sejuani twisted się nie sprawdzi. Dostanie ultem w twarz i się poskłada.

Na wyższych dywizjach ludzie wiedzą jak go kontrować, boli też jego zasięg (W)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...