Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem rozrzutem(kule)

luksus214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem,wczoraj jak zainstalowalem nonsteam mialem rozrzut kulek do srodka celownika nie lecialy poza jak zainstalowalem cs ze steama wszystko sie zmienilo kulki nie leca do srodka tylko caly czas do gory.

Pasjonat
Opublikowano

Nie rozumiem Cię zbytnio. Możesz nagrać filmik? Albo wytłumacz dokładniej, bo nie wiem np. czy to z jednej broni problem, czy z każdej...

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Niewiem, skąd pobrałeś cs? Może pobrałeś z jakimś skryptem no recoil? Po twojej wypowiedzi wnioskuję, że chodzi Ci właśnie o no recoil. Opisz ten problem bardziej precyzyjnie.

Opublikowano

w ak-47 mam normalny(do gory kolki),m4a4 rozrzut jak ak nie rozchodzi sie na boki,famas gail prawie taki sam rozrzut jak ak ale kule nie jeca do gory tylko jakby poza celownik do okola.Problem jest na steamie.

Cs'a nonsteam pobieralem v7 i instalowalem patch v23.

Opublikowano

No, to jeśli dusisz LPM to wiadomo, że kule będą latać "wszędzie", a nie idealnie w jedno miejsce, w każdej broni inaczej. :v 

#Ful_Auto :v xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...