Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 FUT - Sposób na szybkie dojście do pierwszej ligi

czuk20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapewne część z Was oglądała już mój poradnik na łatwy zarobek coinsów w trybie FUT dla Fify 15. Dzisiaj pokażę Wam, jak odmieniłem swoją grę (4 liga), gdzie rage'owałem i rzucałem drinkami o dywan (moja dziewczyna nie była zadowolona :P). 

Filmik jest na moim kanale, jednak podaje bezpośredni link do poradnika. Absolutnie to nie jest reklama mojego kanału! Więc nie traktujcie tego jako spam i możecie odpuścić sobie resztę materiału.

Sposób jest naprawdę prosty i opiera się na taktyce 4-4-2, która jest kompletnie zapomniana, jednak idealnie pasuje do nowego silnika Ignite, ponieważ obrońcy przeciwników przy tak zastosowanych ustawieniach zwyczajnie się gubią, więc stosowanie długich podań (zarówno po ziemi jak i górą) kończy się w dużej ilości przypaków sytuacją sam na sam i niemal pewną bramką. Ponadto środek pola należy do Was, a obrońcy nie latają jak poje*ani (oczywiście jeśli nie gracie przeciwko handicapom).

Link do poradnika - https://youtu.be/WVqY7eR8HOk?list=PLGZ_XswQzWo0Sh93ZZlL8T_KQ5cb3V1fd

Opublikowano

Tak, plus 1-2 złote paczki 35k w prezencie :P. Gwarantuję, że gra się odmieni i będzie o wiele łatwiejsza. Niestety żaden sposób nie pomoże, kiedy nie idzie w parze ze skillem. Na pewno pomoże na frustrację graczy. Pamiętaj, że ilu Fifowców, tyle poradników. Na jednego zadziała, na innego nie ;)

Opublikowano

Tak, plus 1-2 złote paczki 35k w prezencie :P. Gwarantuję, że gra się odmieni i będzie o wiele łatwiejsza. Niestety żaden sposób nie pomoże, kiedy nie idzie w parze ze skillem. Na pewno pomoże na frustrację graczy. Pamiętaj, że ilu Fifowców, tyle poradników. Na jednego zadziała, na innego nie ;)

O to właśnie mi chodziło.

Bez umiejętności gra każdym składem będzie wyglądała tak samo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Z tym że jeśli ktoś dochodzi do tej 4-3 ligi, to zakładam, że już pewne umiejętności ma. Częstym przypadkiem jest natomiast zetknięcie się ze ścianą i stagnacja lub wręcz regres w liczbie zwycięstw. W tym momencie stosujemy poradnik i nawet jeśli na nas nie zadziała, to przynajmniej zadziała efekt świeżej krwi, rozgrywka będzie troszkę inna, łatwiej będzie dochodziło się do sytuacji strzeleckich i pozbędziemy się frustracji. Ja właśnie miałem taką sytuację i taktyka + zawodnicy sprawili, że w Fifę 15 znowu grało się fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...