Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy!

ZawszePomocny24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Technika na serwer Metin2 Postawienie serwera itp... Mam na opłaty i wszystko. Szukam ludzi którzy trochę mnie nauczą tego i pomogą w postawieniu serwera
Kontakt gg: 53465565

Opublikowano

Najpierw to się naucz jakiegoś języka skryptowania, potem pobaw się w serwer hamachi / no hamachi itd. pobaw się w programach itd a potem cos takiego rob, bo jak maja cie nauczac to wiesz...

Opublikowano

Szybko wszystko kumam i chciałem się w to pobawić. Twój post jest zbędny. Nabijanie postów. Napisałem kogo szukam nie potrzebne są zbędne wypowiedzi. A na takich rzeczach jestem obeznany tak trochę ;).

Opublikowano

Jeżeli wszystko sam łapiesz to dobrze poradników jest masa ;O

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Jest masa poradników, jeżeli chcesz to mogę Ci wiele rzeczy objaśnić i wytłumaczyć na jakimś hamaku :) Odezwij się, pomogę.­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Yyy coś tu nie tak xD gg Immanuela ?xD

Zatem nie wiem ale jak to Twoje gg to tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1391211-zostan%C4%99-technikiem-c-lua-py/#entry11811493piszesz że jesteś technikiem a w tym temacie że poszukujesz więc wtf..

A jeśli ten Immanuel sprawdza "nowych techników" to dopisz to do tematu że to nie Twoje gg by nie mieli do Cb pretensji później ;p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

TO NIE MOJA OFERTA J****A PODRÓBKO. TO MOJE OFICJALNE KONTO I WYŁĄCZNIE Z NIEGO KORZYSTAM. PISZĄ MI NA GG TERAZ JAKIEŚ JEBANE CEBULAKI, KTÓRE SĄ 3LATA ZA MURZYNAMI.

NIE WSPÓŁPRACUJĘ Z NIKIM !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE ZLECENIE.

NIE NIE UDZIELAM SIĘ NA TYM ŚMIESZNYM FORUM.

CYA.

@kwiatmix wyjeb to ogłoszenie bo to nie moje i nie życzę sobie tam mojego numeru GG. Taki fejm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...