Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje w sklepie komputerowym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Czy mam szanse znalezc prace w wakacje w sklepie komputerowym ? 

Co prawda jestem jeszcze w klasie 3 technikum,ale mam 18 lat   i mam skonczony egzamin E.12     

Co do pracy w takim sklepie, wątpię żeby Ci jakaś kwalifikacja była potrzebna, bo i tak nie dostaniesz jakichś ciężkich zadań (o ile Cię przyjmą)

offtop, mi zabrakło 1pkt w praktycznym do zdania...  :(

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

To już zależy od pracodawcy. Musisz wykazać się chęcią i popytać w owych lokalach czy potrzebują osób do pomocy.

~ ~

Opublikowano

Do sprzątania, pomagania w np formatowaniu kompów, czyszczeniu ich czy w pomocy w składaniu komputerów to na bank.  Ale myślę, że ciężko będzie do tych lepszych sklepów się dostać ale np ja staż za rok będę miał w sklepie 'Alsen' i tam chętnie przyjmują młodych na staż czy coś.

Siec sklepów Alsen jest w całej Polsce ale wiadomo raczej mniej niż Komputroników.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zrób dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu powiedz mu o swoich zaletach i tak dalej, jak zobaczy że umiesz i jesteś miły to możliwe że da ci robotę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...