Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest dobry wynik wymian w tf2 ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry wynik, wręcz celujący.

Jeśli to wszystko przez ceny to naprawdę jestem pod wrażeniem.

Jakie ceny ?? Znajdywałem osoby które nie znają cen, lub łatwo je ,,utargować" (on chcę 5 ref, proponuje mu 1, on zgadza się na 2).

Jakie ceny ?? Znajdywałem osoby które nie znają cen, lub łatwo je ,,utargować" (on chcę 5 ref, proponuje mu 1, on zgadza się na 2).

+ znam gościa, który ma naprawdę niskie ceny. 

Opublikowano

+ znam gościa, który ma naprawdę niskie ceny. 

No i dobrze zrobiłeś.

Poza tym co ty chciałeś kupić za 5 refów?

Opublikowano

No i dobrze zrobiłeś.

Coś, a`la mały skup czapek na początek, a później jak już miałem trochę refów,  zacząłem kupować i sprzedawać droższe rzeczy 

No i dobrze zrobiłeś.

To był tylko taki przykład, lecz chyba mój najlepszy trade to ZestawProfesjonalna seria zabójstw (): Siła Natury Wytwarzacz () za 3 bronie !!!!

Opublikowano

Coś, a`la mały skup czapek na początek, a później jak już miałem trochę refów,  zacząłem kupować i sprzedawać droższe rzeczy 

To był tylko taki przykład, lecz chyba mój najlepszy trade to ZestawProfesjonalna seria zabójstw (): Siła Natury Wytwarzacz () za 3 bronie !!!!

Wytwarzacze są bardzo mało warte.

Nie nazwałbym najlepszym.

Pamiętaj aby grać dużo w święta najbardziej, ja dostałem z daropulty zabawke zawodowca strange z wyspecjalizowanym killstreakiem i poszło za 1 key i 9 centów ;P

Opublikowano

Wytwarzacze są bardzo mało warte.

Nie nazwałbym najlepszym.

Pamiętaj aby grać dużo w święta najbardziej, ja dostałem z daropulty zabawke zawodowca strange z wyspecjalizowanym killstreakiem i poszło za 1 key i 9 centów ;P

lecz ten sprzedałem za 6.60 EU !!!

Opublikowano

Wytwarzacz za 6.60 euro? ;_; matko boska dużo w uuj.

Gratuluje że tyle się dorobiłeś.

Ogółem napisz wszystkie swoje trade'y.

Mogę walnąć screnshoty ???

Mogę walnąć screnshoty ???

Albo lepiej nie, 3 strony na steam......

Opublikowano

Nooo,jestem pod wrażeniem,nie wiem co na to inni ale pierwszy raz widzę osobę która tyle zarobiła.

Rób tak dalej aż do budsów.

Tylko, że siedziałem po szkole do wieczora, chyba że trzeba było coś zrobić w domu, to nie wymieniałem się, lecz resztę czasu wymieniałem się/grałem. Ps. To chyba dobry wynik, jak na 13 latka :)

Opublikowano

Tylko, że siedziałem po szkole do wieczora, chyba że trzeba było coś zrobić w domu, to nie wymieniałem się, lecz resztę czasu wymieniałem się/grałem. Ps. To chyba dobry wynik, jak na 13 latka :)

Ja mam 14/15 i kiedyś to kilka refów się dorobiłem (raz za komentowanie 30 min 2 refy).

Ogółem to mam inne sposoby na zdobywanie itemki w tf'ie niż mówienie "sprzedam broń za junżułela".

W większości to nabijam kille na nubach z volvo.

Opublikowano

Ja mam 14/15 i kiedyś to kilka refów się dorobiłem (raz za komentowanie 30 min 2 refy).

Ogółem to mam inne sposoby na zdobywanie itemki w tf'ie niż mówienie "sprzedam broń za junżułela".

W większości to nabijam kille na nubach z volvo.

(raz za komentowanie 30 min 2 refy) ???  Jakie komentowanie ???

Ja również nie używam sposobu ,,sprzedam broń za junżułela", lecz pytam się drugiej osoby co chce i jak chce np. broń za czapke, to zgadzam się.

W większości to nabijam kille na nubach z volvo. O co z tym chodzi ??

Opublikowano

(raz za komentowanie 30 min 2 refy) ???  Jakie komentowanie ???

Ja również nie używam sposobu ,,sprzedam broń za junżułela", lecz pytam się drugiej osoby co chce i jak chce np. broń za czapke, to zgadzam się.

W większości to nabijam kille na nubach z volvo. O co z tym chodzi ??

znasz izaka? to to samo co robi on :D było dla beka ale ostatnio to scrap wpadł.

Zacznę chyba ich szantażować o jeden klucz albo nie przestane komentować :D

Broń za czapke? ;_; rly? 

Ja posiadam dużo strange'y i dużo gram w TF2 dlatego mówie że nabijam na nich kille 

http://backpack.tf/profiles/76561198052416687

Opublikowano

znasz izaka? to to samo co robi on :D było dla beka ale ostatnio to scrap wpadł.

Zacznę chyba ich szantażować o jeden klucz albo nie przestane komentować :D

Broń za czapke? ;_; rly? 

Ja posiadam dużo strange'y i dużo gram w TF2 dlatego mówie że nabijam na nich kille 

http://backpack.tf/profiles/76561198052416687

Pytam się co chce ??? metal ??? bronie ??? I jak czasem odpowiadają że broń...

Ps. Komentujesz CS ???

Pss. W jakim celu szantażować ?? (nie zrozumiałem o co ci chodzi).

Opublikowano

Pytam się co chce ??? metal ??? bronie ??? I jak czasem odpowiadają że broń...

Ps. Komentujesz CS ???

Pss. W jakim celu szantażować ?? (nie zrozumiałem o co ci chodzi).

Nie mam cs'a.

Nie wiem dla beki :D ale są korzyści

Opublikowano

Ale teraz najgorsze.... jak sprzedaje itemy i kupuje keye to nie mogę się nimi wymieniać przez tydz. :/

Ale je masz.

Poza tym polecam ci szybko sprzedawać keye bo zaraz będzie spadek cen.

Opublikowano

Skąd wiesz ???

Uwierz mi,zawsze tak jest.

Ostatnio było tak że wzrosło to 19 refów i w jeden dzień zdążyło spać do 10 refów,taka duża strata.

Gram długo więc obserwuje też ceny.

Opublikowano

Uwierz mi,zawsze tak jest.

Ostatnio było tak że wzrosło to 19 refów i w jeden dzień zdążyło spać do 10 refów,taka duża strata.

Gram długo więc obserwuje też ceny.

zdążę sprzedać (mam do niedzieli/soboty keye nie wymienialne) ?? 

Opublikowano

zdążę sprzedać (mam do niedzieli/soboty keye nie wymienialne) ?? 

Nie wiem właśnie,różnie bywa.

Ale zawsze zostaw sobie jeden key na czarną chwile.

A ja teraz przestaje tutaj spamować bo gdyby za te posty dostałbym warna to na pewno miałbym 50pkt+

Opublikowano

Nie wiem właśnie,różnie bywa.

Ale zawsze zostaw sobie jeden key na czarną chwile.

A ja teraz przestaje tutaj spamować bo gdyby za te posty dostałbym warna to na pewno miałbym 50pkt+

ok, dziękuje za pomoc (i pogadankę), proszę admina o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...