Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zmiana Adresu MAC na istniejący adres MAC

.Bumek662.

Pytanie

Opublikowano

witam

chcialbym zmienic moj adres mac na np. adres mac mojego tel, mojego lap lub czegokolwiek innego, jest taka mozliwosc? tak, musi to byc koniecznie jeden z tych ktore juz istnieja.

Hello there.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje możliwość zmiany adresu fizycznego bez żadnych dodatkowych programów.

W menedżerze urządzeń trzeba otworzyć właściwości karty sieciowej, przejść do zakładki zaawansowane, odnaleźć właściwość network address i wpisać nowy adres.

niemoge tym sposobem zmienic na jaki chce.

MAC Address Changer 1.0.0.1 sobie pobierz. Ja nim zmieniałem adres MAC na jaki tylko chciałem.

testuje, dam edita

// niedziala, niemoge zmienic np na taki jak mam na phonie, mimo, ze pokazuje ze sie zminil, optem nawet w programie nadal jest ten sam.

Hello there.

Opublikowano

Jeśli powyższe rozwiązania nie pomogły, to nic nie pomoże - adres MAC jest na stałe zapisany w urządzeniu. Wszystko zależy od modelu.

wbilem sie na router dodalem pod jednym z nich dokladnike ten sam 02 i teraz liczyc ze wlasciciel niezauwazy xD

Hello there.

Opublikowano

Istnieje możliwość zmiany adresu fizycznego bez żadnych dodatkowych programów.

W menedżerze urządzeń trzeba otworzyć właściwości karty sieciowej, przejść do zakładki zaawansowane, odnaleźć właściwość network address i wpisać nowy adres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...