Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer a nowy gracz

neon120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż tak, zacznę od tego, iż silkroad zaciekawił mnie kilka lat temu gdy sąsiad zaciągnął mnie w tą grę. (miałem przerwę, ale to swoją drogą)

chciałbym teraz pograć na prywatnych serwerach gdyż wiem, że jest szybciej zabawniej i w ogóle bo grałem na czymś takim w innych grach.

jednak sprawa wygląda inaczej, poszedłem na Blanket serwer czy jak on tam miał gdyż myślałem, że coś się nauczę i ugram dłużej niż tydzień lecz poszło całkiem inaczej.

Silkroad jest grą którą chciałbym poznać od nowa ale samemu może być ciężko. Dlatego teraz pytanie moje brzmi:

Czy jest gildia/clan czy jak tam się nazywacie w innych grach która mogłaby chociaż na chwilę wziąć mnie pod swoje skrzydła i nauczyć podstaw?

chciałbym być tak samo lepszym graczem w innych grach niż tylko tych które znam.

Pozdro, z fartem i szerokości.

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Witam!
Jak wciąż jesteś zainteresowany to zapraszam na priva o nazwie Eryx. Znany serwer z max lvlem 80, do tego bardzo dużo graczy online. Tak się składa iż szukam kompana do wspólnego joba, eventy czy też polowania na unique i oczywiście służę wszelką pomocą w grze zarówno informacją jak i szybkim startem :)

Tutaj jest temat z owym serwerm:
http://www.mpcforum.pl/topic/1353889-fiadora-eryx-80-cap-coin-system-job-based/

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...