Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały czas problem z Pak01_***

BanditShass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam cały czas problem z tym idiotycznym błędem(screen jak to wygląda poniżej) często przez to mi wywala połowę gier i nie dość że szkodzę sobie to szkodzę też i innym gracza bo muszę wyjść z meczu. Wiem że można naprawić przez Steam " Sprawdź spójność plików " tylko że problem znów zachodzi z inna paczką na innej mapie i tak w kółko! =.= Denerwuje mnie to bo przez to opuszczam połowę gier albo dostaje bana i dziś znów to samo dostałem na cały dzień... 'Happy k*rwa' Robiłem też re-install steama, cs'a ale problem cały czas nawraca. Macie jakiś pomysł? Będę bardzo wdzięczny. hqdefault.jpg

Odnośnie tego błędu mam różne typu pak01_019, pak01_010, pak01_030  mało ważne, ale jakby ktoś pytał to napisze.

Opublikowano

Musisz wejść w Bilbioteke gier, CS;GO , i sprawdzić Spójność plików.

Wszystkie złe pliki jak an tym ss-ie zainstaolują się od nowa, i bd działały.

Opublikowano

Wiem juz.. zmień dysk cs-a, przeinstaluj go całego, najlepiej żeby NIE BYŁ on na dysku systemowym.

Opublikowano

Jak już mówiłem robiłem re-install. Nie jest na Systemowym jest na dysku D, był kiedyś na systemowym ale też były błędy. Kiedyś nawet robiłem Backup'a bo myślałem że może w plikach nawet systemowych się coś zadziało, ale nic. Przenosić też przenosiłem bo słyszałem od kolegi o tym ale mi nie pomogło, ale miło że chcesz w ogóle pomóc. :) A no i z tydzień temu zrobiłem całkowity format i też błąd więc nie wiem już sam. :(

Opublikowano

Wut.. nawet po formacie masz ten błąd?

Wejdz w folder cs-a pozniej folder csgo

Zjedz troche niżej i bd miał pełno takich plików pak01...Skasuj je WSZYSTKIE i odpal ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...