Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek

Banan6969

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z wyborem słuchawek przede wszystkim do słuchania muzyki, oglądania filmów i grania w cs:go (gdzie liczy sie pozycjonowanie). Nie mam najlepszej karty graficznej dlatego słuchawki z usb przydały by sie więc pomyślałem o Creative tactic 3d alpha ponieważ zawsze moge odpiąć usb i mikrofon i nadadzą sie do telefonu. Drugimi słuchawkami nad którymi sie zastanawiam to Tracer Dragon bardzo mi sie podobają i są jeszcze tanie lecz nie ma o nich opinii w internecie i jest mało dostępny w sklepach. Kolejne to Siberia V1 bardzo znane lecz boje sie o pałąk który mi sie może zepsuć i są bez usb i płace dodatkowo za mikrofon do dupy. Jeszcze znalazłem Sennheiser hd 201dobrze grające wadą jest to że są brzydkie lecz są tanie i dobrze grają. Mam nadzieje że mi pomożecie przy wyborze słuchawek i polecicie jeszcze jakieś fajne słuchawki.

Opublikowano

Nauczcie się czytać podpięte tematy, to po 1.

Po 2, podaj dokładny budżet.

Opublikowano

Co jest dla ciebie priorytetem ?

Jeśli CS'go to kup sobie Superlux HD669 lub Superlux HD668B, ich charakterystykę znajdziesz w podpiętym temacie.

A mikrofon dokup sobie po prostu Mediatech MT391 lub Trust Starzz.

Wszystkie słuchawki na USB będą gorsze od tych podpiętych do integry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...