Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup do 10k

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej w tym tygodniu kupuje 10k golda. Myślałem nad kilkoma opcjami jak SuperPeshing z premką na miesiąc lub sama Jadzia, lecz ona mi się jednak nie spodobała za bardzo (wolę czołg, nie blok mieszkalny). A jak jest z CDC? On już był ale został wycofany czy dopiero będzie w 9.7 za cenę jak na testach? Jak spisuje się SuperPeshing na normalnym serwerze? Jakie losowania mm? (Na testach grałem jedynie z IX) Ludzie wiedzą gdzie strzelać? A może macie inne opcje na zakup by mieć czym zarabiać? Raczej zakup chce zamknąć do 10k golda, lecz jeśli będzie coś dobrego to mogę się przełamać.

Ps: SuperPershingiem grałem na testach, lecz tam grają w większości czołgi premium, dlatego pytam o niego na normalnym serwerze. :D

Opublikowano

SP jest słaby, ale i tak lepszy od jagody. Jagoda jest moim zdaniem niegrywalna, jak to powiedział (i zrobił @kYRA. ) "Idealny czołg do sprzedawania". Lepiej kupić is-6, który przez wielu nazywany jest najprostszym czołgiem 8t, pomimo tej penetracji, do której łatwo się idzie przyzwyczaić.

Cdc również mam i nie jest zły, ale w grze trudny. Trzeba do niego skilla, a brak camo jest irytujący.

SP na ogół ma słaby pancerz, który łatwo przebić, lecz czasem potrafi zatrzymać potężne pociski (nie licząc Weakspota). Nie polecam. Weź isa, nauczysz się nim grać i zdziałasz cuda. 

Opublikowano

SP jest słaby, ale i tak lepszy od jagody. Jagoda jest moim zdaniem niegrywalna, jak to powiedział (i zrobił @kYRA. ) "Idealny czołg do sprzedawania". Lepiej kupić is-6, który przez wielu nazywany jest najprostszym czołgiem 8t, pomimo tej penetracji, do której łatwo się idzie przyzwyczaić.

Cdc również mam i nie jest zły, ale w grze trudny. Trzeba do niego skilla, a brak camo jest irytujący.

SP na ogół ma słaby pancerz, który łatwo przebić, lecz czasem potrafi zatrzymać potężne pociski (nie licząc Weakspota). Nie polecam. Weź isa, nauczysz się nim grać i zdziałasz cuda. 

Opłaca się brać samego isa bez premki? A z tym cdc jak? Będzie dostępny w 9.7 czy nie? :P W sumie w SP i w IS jest dość podobna pena, więc da się przyzwyczaić. :P

Opublikowano

Opłaca się brać samego isa bez premki? A z tym cdc jak? Będzie dostępny w 9.7 czy nie? :P W sumie w SP i w IS jest dość podobna pena, więc da się przyzwyczaić. :P

Lepiej brać z premką. Będzie w 9.7 za golda. 

Opublikowano

Kocham takich Jurich, którzy nie potrafią grać czołgiem, więc mówią, że słaby <3
Ja osobiście Jadzię ubóstwiam, ale jak tobie nie pasuje, to nie bierz.
SP mam za darmo z misji - najgorsze o czym możesz pomyśleć. Brak czegokolwiek - ani pancerza, ani mobilności, ani działa. Jedynie ma najlepszy przelicznik dmg:zarobek.

Opublikowano

jadzia super moneymaker , 

sp mam z misji i poprostu ma wiecej wad niz zalet ale idzie nim ugrac ale i tak sprawia bol 

t34 to klasyk , z lowe dwa naj rozsadniejsze zarabiarki dla poczatkujacych 

mam jeszcze fcm50t i jest spoko no i mm tylko do 9t 

poza sp to nie ma zlych czolgow premium kwestia dobrania czegos pod siebie , 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

jadzia super moneymaker , 

sp mam z misji i poprostu ma wiecej wad niz zalet ale idzie nim ugrac ale i tak sprawia bol 

t34 to klasyk , z lowe dwa naj rozsadniejsze zarabiarki dla poczatkujacych 

mam jeszcze fcm50t i jest spoko no i mm tylko do 9t 

poza sp to nie ma zlych czolgow premium kwestia dobrania czegos pod siebie , 

Sprzedano: Sprzedano: '8,8 cm Pak 43 Jagdtiger'. Otrzymano: kredytów: 2 033 456. Wydano: złota: 20 .

Jesteś pewny?

Opublikowano

W sumie nie pomyślałem o Lowe, jak na 3-4k bitw to może być dobry czołg dla mnie. Czyli lepiej kupić samego Lowe bez premium niż SuperPershing z premium? :P

Opublikowano

Sprzedano: Sprzedano: '8,8 cm Pak 43 Jagdtiger'. Otrzymano: kredytów: 2 033 456. Wydano: złota: 20 .

Jesteś pewny?

To, że ssiesz, to nie jego sprawa.

Jadzia jest świetna i to twój problem, że posysasz nią.

Opublikowano

Kocham takich Jurich, którzy nie potrafią grać czołgiem, więc mówią, że słaby <3

Ja osobiście Jadzię ubóstwiam, ale jak tobie nie pasuje, to nie bierz.

SP mam za darmo z misji - najgorsze o czym możesz pomyśleć. Brak czegokolwiek - ani pancerza, ani mobilności, ani działa. Jedynie ma najlepszy przelicznik dmg:zarobek.

nic tylko Ci polać :) dobrze gadasz.

kYRA jak już sprzedajesz czołgi premium to gratuluje, w Jadzi schowasz dolną plyte i jest OP, moge Ci wysłac powtórkę co ten czołg potrafi :)

Opublikowano

nic tylko Ci polać :) dobrze gadasz.

kYRA jak już sprzedajesz czołgi premium to gratuluje, w Jadzi schowasz dolną plyte i jest OP, moge Ci wysłac powtórkę co ten czołg potrafi :)

Wydaje mi się że dużo zależy od mapy. Na płaskich mapach ciężko będzie schować płytę i jest sytuacyjny. A też trzeba umieć schować dobrze płytkę. :P

Opublikowano

Mam Type 59, KV-5, T34 i Jadzie.

Powiem tak, Jadzia jest dużo gorszym wyborem od T34 jeżeli chodzi o przyjemność z gry, natomiast trochę lepiej zarabia. Jadzia jest też bardzo zależna od mapy. O KV-5 i typie nie będę się wypowiadał bo ich nie ma w sprzedaży

Opublikowano

niby SP słaby, ale kiedyś pięknie walczyłem nim z KV-5 i z 1780 hp do 0, tracąc tylko jeden strzał od niego za te ~300 na otwartej mapie, bo nie umiał mnie przebić, SP papier na arte, z KV-2 wywaliłem mu w tył za 1050 jakos czy coś koło tego, w każdym bądź razie 1k +, ja bym na Twoim miejscu wziął CDC, Jadzie nie kupowałem, dostałem za darmo, więc nie narzekam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...