Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośność skype

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam tablet lenovo tab A10 i na nim mam aplikacje skype, wszystko działa pięknie płynnie tylko jak ktoś zadzwoni to jest potężnie głośny... Ustawie wszystko na minimum (dziwięk w tablecie, glośność rozmów) i nawet przy urzyciu apk'i dolby (wbudowana...) to itak jest tak głośno że nawet jak położe słuchawki na biurku i pujde na drugi koniec pokoju to wszystko słychać... Nie, nie przesadzam a słuchawek niemoge zciszyc bo niemam na nich regulacji głośności.

Mam androida 4.4.2

60vprg.png

Opublikowano

A w opcjach skype? Skype automatycznie przygłaśnia rozmowę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@ref

Tabletowi odwala coś ostatnio z dźwiękiem.. Dokładnie to czasami dźwięk działa tylko na 1 stopniu głośności.. Jak dam więcej to dźwięk sie poprostu wyłącza i żeby znowu działał musze całkowicie wyciszyć i zpowrotem ustawić na 1... Pomaga wtedy reset tableta ale niechce mi sie resetować tableta co pare godzin bo mu dźwięk umarł -.- Dzieje sie tak wszędzie niewaźne czy to YT, vlc czy wbudowany odtważacz muzyki.

Prosze o pomoc bardzo to przeszkadza i z góry mówie że format to ostateczność i niechce go robić..

@Edit

Właśnie zauważyłem że tak sie dzieje tylko na słuchawkach.. Słuchawki są na 100% sprawne.

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...