Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z największą ilością graczy.

Yoshieel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro zaczynam (pobieranie, tfu tfu tfu) grę i chcę się dowiedzieć gdzie będzie najwięcej graczy żeby serwery nie świeciły pustkami.

Opublikowano

18

Underworld. Tutaj jest najwięcej (y)

Nie wydaje mi się, że tam jest najwięcej graczy, w dodatku są teraz te mega serwery, ciężko określić, który jest największy. Wybór serwera praktycznie decyduje tylko o tym z kim jesteś na WvWvW. Polecam te 4 serwery:

Seafarer’s Rest, Far Shiverpeaks, Desolation, Gandara. Moim zdaniem jedne z najlepszych serwerów EU.

Opublikowano

18

Underworld. Tutaj jest najwięcej (y)

Mega serwery. Mowi Ci to coś? Wybór serwera to teraz kwestia WvW i nic więcej, a z tych to SF albo Gandara.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

534

Ja ogólnie podałem mu ten. Ponieważ na tym jest najwięcej Polaków. Sorrki panowie.

Najwięcej polaków jest na Blacktide.

Opublikowano

Jeżeli wybierać to tylko SF. 

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

ok, już wybrałem far shiverpeaks, ale ktoś mi powie o co chodzi z takimi dwoma slotami na niebieskie itemki? Gram archerem, i np. mam jakiś harpoon gun, kiedy go zakładam, to wpada na takie dwa niebieskiego sloty pod tymi na mining itd. Nie mogę go używać, ktoś mi powie ew. jak przełączyć broń na niego? Bo rozumiem że to jakby takie secondary, coś jak pistolet w fpsach.

Opublikowano

ok, już wybrałem far shiverpeaks, ale ktoś mi powie o co chodzi z takimi dwoma slotami na niebieskie itemki? Gram archerem, i np. mam jakiś harpoon gun, kiedy go zakładam, to wpada na takie dwa niebieskiego sloty pod tymi na mining itd. Nie mogę go używać, ktoś mi powie ew. jak przełączyć broń na niego? Bo rozumiem że to jakby takie secondary, coś jak pistolet w fpsach.

To są bronie podwodne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...