Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - zmiany

Little•Finger°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wrócić do smite'a, dlatego chcę wiedzieć co się zmieniło. Ostatni raz grałem gdy weszła bohaterka-Serqet. Co się zmieniło w grze od czasu jej wydania? Warto wracać? Zauważyłem, że istnieje możliwość zainstalowania clienta po polsku. Polski client jest zrobiony prawidłowo?

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wrócić do smite'a, dlatego chcę wiedzieć co się zmieniło. Ostatni raz grałem gdy weszła bohaterka-Serqet. Co się zmieniło w grze od czasu jej wydania? Warto wracać? Zauważyłem, że istnieje możliwość zainstalowania clienta po polsku. Polski client jest zrobiony prawidłowo?

Polski client jest w miarę dobry, jeśli niezbyt ogarniasz grę lub się uczysz to warto z niego korzystać. Aczkolwiek ja bardziej polecam grać po angielsku jeśli kiedyś grałeś sporą ilość czasu. Co do smite to oprócz kilku bohaterów, którzy zdążyli się pojawić w smite wyszła również nowa mapka conquest'a, sporo skinów, nie wiem czy przy Serqet były tzw. ''emocje'' czyli animacje postaci np. machanie lub tańczenie. Oprócz tego małe poprawki przedmiotów, dodanie nowych oraz odnowienie ikonek/skinów (kart) no i takie różne. Remodel Zeusa i Nu-wy, nowa Arachne. Ao-Kuang (ze swoimi skilami) został zmieniony w Kukulkana (model również - został natomiast skin china) a Ao Kuang jest nową postacią - człowieczek z mieczem który w ulcie zmienia się w smoka. Można zdobyć nowy, darmowy skin do Nu-Wy (z youtube). Dużo by jeszcze pisać. :P

Opublikowano

Trzeba posiadać nu wę , aby otrzymać Skina? xD

Jeszcze mam takie pytanie, bo ściągnąłem, a client się trochę pozmieniał odkąd przestałem grać. Gdzie mogę sprawdzić jakich bogów już kupiłem, bo nie pamiętam. xD

Opublikowano

Trzeba posiadać nu wę , aby otrzymać Skina? xD

Jeszcze mam takie pytanie, bo ściągnąłem, a client się trochę pozmieniał odkąd przestałem grać. Gdzie mogę sprawdzić jakich bogów już kupiłem, bo nie pamiętam. xD

Klikasz ''Bogowie'' i tam masz ''Dostępny w sprzedaży'' chyba to będzie to. :P

A co do Nu-wy to nie trzeba jej mieć, jak użyjesz kodu promocyjnego to ją dostajesz nawet. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...