Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nazwy dla serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pochodzę z Polski, moim zadaniem w MOIM życiu to przetrwanie w świecie opętanym przez głupie istoty pełzające po tym świecie.

Myślę, że gdy polecimy na księżyc znajdziemy tam nowy gatunek psychodelicznych energotermicznych bakterii z gruntu pod Wawelskiego.

Nie wiem, ale moim zdaniem nie wiem i myślę, że się nie dowiem tego co chciałbym się dowiedzieć na mój temat.

Co do nazwy to:

ŻyroskoptoplazmejCraft

Opublikowano

Ja pochodzę z Polski, moim zadaniem w MOIM życiu to przetrwanie w świecie opętanym przez głupie istoty pełzające po tym świecie.

Myślę, że gdy polecimy na księżyc znajdziemy tam nowy gatunek psychodelicznych energotermicznych bakterii z gruntu pod Wawelskiego.

Nie wiem, ale moim zdaniem nie wiem i myślę, że się nie dowiem tego co chciałbym się dowiedzieć na mój temat.

Co do nazwy to:

ŻyroskoptoplazmejCraft

Rucham Ci matke pajacu, oczekuje poważnych odpowiedzi nie wypocin jakiegoś turbozjeba.

Opublikowano

Rucham Ci matke pajacu, oczekuje poważnych odpowiedzi nie wypocin jakiegoś turbozjeba.

Oczekujesz poważnych odpowiedzi? Więc jeśli tak to musisz też coś sobą reprezentować, a nie wyzywać po rodzicach. Takie typowe dla dzieci.

Opublikowano

Oczekujesz poważnych odpowiedzi? Więc jeśli tak to musisz też coś sobą reprezentować, a nie wyzywać po rodzicach. Takie typowe dla dzieci.

Wyjebane mam w Ciebie, twoje wypociny są gorsze od twojej matki w łóżku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CisneKlocka

MajnBuild

KlocekNadKlockiem

To są moje propozycje :)

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

StawiamKlocaCodziennieRanoKohamMajnkraftaiJotPeArmieBoJezdemHartkoremIRuchamMatkiNaBierzonco

Może taka

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kłótnia manjkraftowych dziecków :)

I co ty sobą reprezentujesz ?? 

Oczekujesz poważnych odpowiedzi a reprezentujesz tą ciemną stronę polaków

''TurboZjeb" To żeś dojebał jak łysy z brazzers grzywą o kant dupy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kłótnia manjkraftowych dziecków :)

I co ty sobą reprezentujesz ?? 

Oczekujesz poważnych odpowiedzi a reprezentujesz tą ciemną stronę polaków

''TurboZjeb" To żeś dojebał jak łysy z brazzers grzywą o kant dupy

Szczere przeprosiny dla wszystkich osób które zostały urażone powyższymi komentarzami.

Komentarze te były wysyłane z mojego konta, ale nie przez moją osobę jeszcze raz kieruje przeprosiny do osób których poglądy zostały urażone, a ich osoba znieważona.

[Prawdziwy Polox]

Opublikowano

Propozycje ode mnie:

• KloxBox
  • FreeCraft (chociaż taki pewnie już jest :D )
  • FreeBlox
  • HexaCraft
  • MineQuad
Opublikowano

Temat do zamknięcia

Nazwa została wybrana jest inna niż te co podsyłaliście jednakże dziękuje za wszystkie wasze propozycje, które pomogły nam w odpowiednim doborze nazwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...