Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobór słuchawek do War Rock

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś długo grałem w WarRocka. Może to nie będzie skromne ale pamiętam, że miałem dobrego skilla i grałem na zwykłych głośnikach. Chciałbym wrócić do tej gry i tutaj moje bardzo lamerskie pytanie: czy głos (tj. słuchawki przez, które będę słyszeć kroki przeciwnika) ma znaczenie?
Pamiętam, że grając w WarRocka włączony głos był tylko atrakcją, a i tak cisnąłem całkiem ładnie. Potem przeniosłem się na cs'a 1.6 gdzie bez słuchawek lipa, a nie gra stąd moje może trochę dziwne pytanie.

Opublikowano

Kiedyś długo grałem w WarRocka. Może to nie będzie skromne ale pamiętam, że miałem dobrego skilla i grałem na zwykłych głośnikach. Chciałbym wrócić do tej gry i tutaj moje bardzo lamerskie pytanie: czy głos (tj. słuchawki przez, które będę słyszeć kroki przeciwnika) ma znaczenie?

Pamiętam, że grając w WarRocka włączony głos był tylko atrakcją, a i tak cisnąłem całkiem ładnie. Potem przeniosłem się na cs'a 1.6 gdzie bez słuchawek lipa, a nie gra stąd moje może trochę dziwne pytanie.

Moim zdaniem gra na słuchawkach jest lepiej opłacalna niż na głośnikach, na słuchawkach będziesz lepiej słyszał kroki. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

WR bez słuchawek to jak jazda autem bez kierownicy xD

Nie da rady. W każdym FPS kroki mają znaczenie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam czasy WR słuchawki miało się tylko po to by słyszeć kumpli na skype :D, a teraz to nie pamiętam jak ta gra wygląda wiem tylko, że nexon ją przejął ­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...