Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMt2 C++ runtime error

ArterTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio chciałem zagrać na pandoraMt2.Wiem że kiedyś grałem bez żadnych większych problemów a teraz jak wchodze na ch1 m1 to po około 2 min wyskakuje mi następujący błąd:

Runtime Error!

Program:Admin\Deskop\Metin2-priv-server\pandoramt2\metin2.exe

Abnormal program termination.

Dodam że mam system win 7  64 bit,aktualizowałem microsoft c++,wpisywałem w CMD bcdedit... i mam odchudzonego klienta BeHoldera to wszystko co znalazłem w internecie na temat tego błędu lecz problem nadal występuje  proszę o pomoc !

Opublikowano

Usuń wszystkie wersje Miscrosoft C++, Przeskanuj Pełnym skanem komputer aby wszystkie wirusy usunąć

Polecam do skanowania program combofix ;) bardzo szybko skanuje a co najważniejsze skutecznie ;)

OMG co wam da skanowanie programem anty wirusowym -.- nawet jakby formata zrobił to nic mu to nie da metin jest dosyć starą grą jak wgrasz sobie system Windows XP to tego errora nawet nie zobaczysz a poza tym z tego co wiem na oryginalnym cliencie pandory rzadko ten błąd mi się pojawiał częściej występował na modzie

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

moda nie używam a na orginalnym kliencie bład mi występował dużo częściej niż na Kliencie BeHolder skanowałem było pare zagrożeń reinstalował wszystkie microsoft może dało to tyle że nie wywala co 2 min tylko co 5-10 na win XP raczej nie zainstaluje. Laptopa to wina raczej nie jest bo przed update pandory (zanim dodali pety,antyexpa itp) te bład pojawiał się może raz dziennie przy wchodzeniu do miasta.

mówiłem że wpisywanie w cmd/wiersz poleceń (uruchomionych jako admin) nic nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...