Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie sprzedać laptopa?

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystawiłem na olx niby jest 100 wyświetleń i 6 osób do mnie dzwoniło ale teraz ogłoszenie znikło gdzieś na jakiejś dalekiej stronie i dupa

Opublikowano

W sumie dość popularną stroną jest allegro, tylko, że tam płacisz za ogłoszenie. 

Plusem jest jednak, że możesz go dać do licytacji. 

~ ~

Opublikowano

wystawiłem na olx niby jest 100 wyświetleń i 6 osób do mnie dzwoniło ale teraz ogłoszenie znikło gdzieś na jakiejś dalekiej stronie i dupa

To może wystaw ogłoszenie jeszcze raz, pojawi się wtedy znowu gdzieś na pierwszej stronie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W sumie dość popularną stroną jest allegro, tylko, że tam płacisz za ogłoszenie. 

Plusem jest jednak, że możesz go dać do licytacji. 

a co jak go dam do licytacji i cena mnie nie zadowoli? mogę go wtedy nie sprzedać?

Opublikowano

a co jak go dam do licytacji i cena mnie nie zadowoli? mogę go wtedy nie sprzedać?

Z tego co się orientuje można ustalić minimalną cenę. Jeśli licytacja jej nie przekroczy to lapek nie jest sprzedawany.

Opublikowano

Możesz sprzedać na giełdzie mpc.

nie mogę bo nie mam miesięcznego stażu, na olx jak chcę wystawić drugi raz to samo żeby było na pierwszej stronie to nie mogę bo wyskakuje okienko

że bardzo podobne ogłoszenie już było wystawione ;x

Opublikowano

nie mogę bo nie mam miesięcznego stażu, na olx jak chcę wystawić drugi raz to samo żeby było na pierwszej stronie to nie mogę bo wyskakuje okienko

że bardzo podobne ogłoszenie już było wystawione ;x

Więc zmień treść ogłoszenia, wstaw synonimy słów itp.

Opublikowano

w lombardzie.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

w lombardzie.

w lombardzie się nie pyli, na allegro nie mam jak wystawić bo mojego banku nie ma na liście podczas próby aktywacji konta a kiedyś można było aktywować jeszcze tak

że list przychodził do domu ale nie widzę tej opcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...