Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YupiZone - Graj, rozmawiaj, baw się!

mikios160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Ostatnio chciałem zagrać w jakieś gry fabularne typu Warhammer. Moim problemem jest brak znajomych którzy by grali w gry fabularne. Zacząłem szukać na necie osób które by chciały ze mną zagrać i trafiłem na YupiZone. To aplikacja dzięki której umówisz się z ludźmi na wspólną partyjkę w grę planszową, rpg i wideo. Udostępniam to ponieważ uważam że wiele osób mogłoby być zainteresowanymi tym pomysłem, a warto byłoby pokazać twórcą że ludziom przydałaby się taka apka. Zostawcie swoje opinie i podawajcie pomysły! Ostatnio chciałem zagrać w jakieś gry fabularne typu Warhammer. Moim problemem jest brak znajomych którzy by grali w gry fabularne. Zacząłem szukać na necie osób które by chciały ze mną zagrać i trafiłem na YupiZone. To aplikacja dzięki której umówisz się z ludźmi na wspólną partyjkę w grę planszową, rpg i wideo. Udostępniam to ponieważ uważam że wiele osób mogłoby być zainteresowanymi tym pomysłem, a warto byłoby pokazać twórcą że ludziom przydałaby się taka apka. Wejdźcie na fanpage na fb i zostawcie swoje opinie i podawajcie pomysły!

Macie tu linka do fanpage'a: xyz

/ Reklama - Karyvlea

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...