Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Cs:GO/ Rozkręcenie serwera+ hosting.

myts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie wszystkich zgromadzonych w tym temacie. Mam 3 proste dość pytania. 

1. W srodę kupuję CS:Go przez steam za pomocą PSC. I tu moje pytanie na steamie pisze gra : 10 dolarów czy ileś tam, a ja mam psc 50 zł. Inna waluta, czy da się tak kupic?

2. Czy Fpsmax.pl to dobry hosting pod serwer CS:GO? Prowadziłem dwa serwery Cs 1.6 na tym hostingu, grało się świetnie. Mogę powiedzieć, że byłem zadowolony bardziej niż z pukawki. Lubię prostotę i tanie sloty, a gdy idzie to w parze ze stabilnością to bajka. Jednak nie wiem jak ten host radzi sobie przy serwerze CS:GO. A parę serwerów już widziałęm.

3. Jak rozkręcić serwer? Nie ma żadnych stron typu cssetti jak cs 1.6. Więc jak?

Opublikowano

1. Da się to kupić.

2.Dobry hosting lecz ja bym wybrał pukawke jak na CS:GO

3.Reklamować go na forach, zapłacić sławnemu streamerowi żeby on promował twój serwer. 
Najważniejsze jest to byś wykazał się kreatywnością.

Opublikowano

Nie musisz doładowywać 10 € na steam -.- wystarczy wejsć w sklep kup teraz i przez paysafecard wtedy kupujesz poprzez psc nie doladowywujesz wtedy konta... Nie słuchaj bobów które dają ci błędne info...

Opublikowano

Ziomek. Polecam Fabyrkękluczy żeby kupić cs go przez psc :) szybko i sprawnie sam kupowałem więc wiem :P 

Co do hostingu nie korzystałem jednak pukawki za żadne skarby bym nie wybierał. Ten hosting jest przepełniony co powoduje spore lagi na serwerach chyba, że zaspanujesz kasą to wtedy pukawka daje ofertę specjalną. Jak na stawianie serwera to polecam 1shot1kill ja sam tam serwer stawiałem bardzo polecam :) wszyscy są zadowoleni jak na chwilę obecną najlepszy hosting w polsce. 

Pomogłem kliknij  lubię to :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie musisz doładowywać 10 € na steam -.- wystarczy wejsć w sklep kup teraz i przez paysafecard wtedy kupujesz poprzez psc nie doladowywujesz wtedy konta... Nie słuchaj bobów które dają ci błędne info...

@Vencus

Od razu po kup teraz wpisuje kod z PSC i kupuje CS:GO? czy jak to jest? bo będę miał zamiar kupować. :p

Opublikowano

Koszt CS:GO na steam to 10,99€ 

Przelicznik 0,2439

Czyli po przeliczeniu 50 zł na € będzie to jakieś 12€, wiec spokojnie możesz kupić od razu płacąc tym psc bez doładowywania steam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...