Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam do oddania serwer ts3 na stabilnej maszynie, hostingowany, port 9987. Posiada Nbota z ochroną grup, kanałów itp. Jak też wkrótce wraz z najbliższą aktualizacja nbota: "Informacja o statusie członków administracji (automatyczna zmiana nazw pokoi, zamykanie, otwieranie pokoi w zależności od statusu admina"

Serwer aktualnie 30 slotowy z możliwością powiększenia do wymaganej ilości (do 500). Serwer posiada MusicBota

Serwer chciałbym oddać do użytku osobom odpowiedzialnym, chcącym otworzyć nowy serwer metin2, lub do już aktualnie otwartego. Chętnie nawiążę współpracę z innymi dziedzinami, nie tylko metin2.

Co mam do zaoferowania:

- Stabilny serwer, z ochroną ddos - aktualnie 30 slotowy

- ROOT

- Współprace - wszelką pomoc w tworzeniu pokoi, uprawnień itd.

- Nbot

Czego wymagam!?:

- Osób odpowiedzialnyh wiedzących czego chcą. 

- Dłuższej współpracy, ponieważ niemam zamiaru co tydzień edytować cały server.

CO do kontaktu: proszę o pw na mpcforum, lub gg:7963051

Opublikowano

Troszkę mało slotów, a po drugie nie podałeś nawet IP żeby można było go sprawdzić. Źle nastawiony jestem bo bot to nie wszystko.

Opublikowano

Ip jak kiedyś podałem to miałem blokowany temat :). Dlatego teraz nie ustawiam. Mogę ewentualnie wysłać na pw:).

Sloty hmmm.... Tak jak pisałem... Ja płacę za ilość slotów nie za server... Więc poco mam płacić teraz za 500 slotów jak na nim mało osób jest:)?. Także na ilość slotów nie warto patrzeć, bo napisałem, że jest możliwość zwiększenia do wymaganej ilości.

Server jak pisąłem siedzi w dobrej firmie hostingowej i mają odpowiednie zabezpieczenia i niejeden próbował skrać prawa z negatywnym skutkiem, fakt znajdzie sie i taki który to wkońcu zrobi:).

Co do dziur.... Dziury są póki nie znajdzie się ktoś chętny, dlatego tak jak pisałem niechce mi się ciągle edytować maszyny dla każdej osoby, bo to też jest mój czas. Co jedynie mogę pokazać jakby ktoś chętny był na sprawdzenie jej możliwości... Mogę ustawić ts3. niema problemu :).

Ewentualnie jak ktoś ma chęć mogę pare rzeczy ustawić, poto żeby się przekonać co do tego nbota:) i servera:).

Ps. co do słów moich "nie chce mi się".... Kiedyś server był publiczny otwarty dla ludzi... Współpracowałem z pewnym "Panem", który zniszczył go doszczętnie wykradająć ludzi ip i ich ddsując... Po tym czasie server został zresetowany wraz z rangami i ich uprawnieniami. Wiadomo, że każdy będzie chciał inaczej rangi ustawiać, a więc dlatego niechce teraz nic zmieniac, żeby cały czas tego nie robić. Ktoś kto będzie zainteresowany i będzie chciał to mu to zmienie lub sam sobie zmieni.... W końcu każdy ma inny punkt widzenia co do uprawnień i ustawień.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...