Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki najlepszy bot aktualnie ?

Sendross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie grałem w Tibie długie lata i mam pytanie - jaki obecnie jest najlepszy bot ?
Najlepiej full afk, depositer itp.
Może być płatny, aha no i żeby były dostępne skrypty :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Bbot, płatni ale tani można kupić smsem. Najlepszy i najprostszy bot w obsłudze jaki jest, 100% afk

Najgorsze gówno.

Jak postawisz jakąś inną profesję na full afk oprócz ek to ci pogratuluje.

Opublikowano

Najgorsze gówno.

Ja postawiłem ms'a na water elementalach i wbiłem tam 20lvl :) największe gówno to TA i xeno, pod xeno bardzo mało działających poprawie skryptów. :)

graphic.png

Opublikowano

Ajj panowie ;) To nie powiem bo wprowadziliście zamieszanie, aktualnie testuję triala xenobota i nie powiem bo sprawuje sie calkiem nieźle ;) Jest gdzies możliwość zakupu Xeno za PLNy czy tylko dolary ?

Opublikowano

Najgorsze gówno.

Ja postawiłem ms'a na water elementalach i wbiłem tam 20lvl :) największe gówno to TA i xeno, pod xeno bardzo mało działających poprawie skryptów. :)

Aj tam panowie, każdy ma inny gust, mi pasuje xenobot i windbot, chociaż z windbota korzystałem niecałe 2 miesiące, a z xenobota korzystałem około rok czasu.

Ajj panowie ;) To nie powiem bo wprowadziliście zamieszanie, aktualnie testuję triala xenobota i nie powiem bo sprawuje sie calkiem nieźle ;) Jest gdzies możliwość zakupu Xeno za PLNy czy tylko dolary ?

Tylko $$$, ale na paypalu można bez problemu przenieść walutę na zagraniczną.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Crisey, orientujesz sie ile idzie przelew z normalnego rachunku na Paypala ? Pobociłbym sobie dzisiaj juz ;)

Normalny przelew - od 2 do 4 dni.

Expresowy do kilkunastu minut.

Oczywiście istnieje też opcja zcrackowania bota i będziesz miał go za darmo. Crack jest do xenobota, ale do windbota już nie jak coś.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Pewnie to dziwne w społeczności Tibii, ale jednak wolę zakupić oryginalną licencję, dzieki za sugestie!

Jeszcze taki mała rada.

Radze ci pierw sprawdzić windbota, jest naprawdę super + ma darmowy trial 14 dniowy :-).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

jest wiele działających skryptów jakoś na wszystko znajdę za free, jest jeszcze opcja zrobienia samemu lub zedytowania innych 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Dzieki Crisey i reszcie za pomoc, no jutro po robocie sprawdzę jak się sprawuje windbot a jak xenobot i zadecyduje i wpadne i zdam wam relacje ;)

Opublikowano

Dzieki Crisey i reszcie za pomoc, no jutro po robocie sprawdzę jak się sprawuje windbot a jak xenobot i zadecyduje i wpadne i zdam wam relacje ;)

To jak chcesz płacić to only windbot, więcej skryptów i darmowych i płatnych (sporo questów)  i 3x większa społeczność na dodatek bot troszkę wydajniejszy według mnie :)

Opublikowano

Jest dobry ale też wykrywalny jak każdy od resellerów windbot za 27 zł i dostajesz od ręki po przelewie :D również windbot na free triala więc sobie również go przetestuj :P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...