Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pograłem troche bez L# i ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Pogralem troche bez L# bo jak wiadomo  nie ma aktualizacji i powiem wam ze idzie mi gra bez tego

1- ten program nie robi nic czego ty bys nie robil

2-Po co grac na tym i kazdego ranka gdy logujesz sie do gry martwisz sie czy nie masz bana

3-  teraz nie mam banvawe ale np znowu wbijesz gold plat czy diamond i bedzie banvawe co wtedy zrobisz nic bo nikt ci nie odda kontai kasy wbitej w te konto

4- zastanowcie sie nad tym

Opublikowano

Siemanko

Pogralem troche bez L# bo jak wiadomo  nie ma aktualizacji i powiem wam ze idzie mi gra bez tego

2-Po co grac na tym i kazdego ranka gdy logujesz sie do gry martwisz sie czy nie masz bana

3-  teraz nie mam banvawe ale np znowu wbijesz gold plat czy diamond i bedzie banvawe co wtedy zrobisz nic bo nikt ci nie odda kontai kasy wbitej w te konto

1. ok, czyli musisz byc na poziomie koreańca, pokaz mi jak gracz cassiopeia pewnie tez robisz takie dobre i szybkie combo, albo pokaz mi jak grasz np ezrealem, zobaczymy czy dobrze masz skillshoty opanowane :)

2. urok grania na cheatach = szansa na bana

3.to co wyzej

4.zastanowilem sie, wiadomo, w twoim bronzie kazdy moze zniszczyc :)

jeżeli nie czujesz tego co napisałem, to masz słabą psychikę ;d

Opublikowano

1.Program robi wiele rzeczy, których samemu z pewnością nie zrobisz :)

2.Dla frajdy :)

3.Co zrobię jak dostane bana ? scrackuję sobie kolejne konto :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Każdy gra wg. własnego uznania.

Włączając L# akceptujemy zasady, które nas obowiązują.

Każdy Użytkownik powinien liczyć się z banem i to on decyduje czy na tym grać, czy też nie.

Są osoby, które bez L# nie umieją grać w ogóle, a są też, które używają tego programu, gdyż nie dają sobie rady już w takim diamencie.

Co kto woli... 7wvf3cC.png

Opublikowano

Siemanko

Taki trochę bez sensu temat. Chyba każdy użytkownik L# o tym wie.

­

giphy.gif

Opublikowano

Siemanko

bol i L# narzucaja mi ograniczenia i czasami czuje sie niekomfortowo uzywajac tych programow, robie to tylko dla zoomhacka i spotify playera, sam posiadam lepszy celnik niz najdrozsze prediction

^_^

Opublikowano

1- ja klikać nie umiem.

3-  Jak grasz z cheatami do nie walisz hajsu w to.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

tylko pamietajcie to kiedy kiedy tam L# sie skaczy rito zrobi to tak ze juz niebedzie dziaał i co wtedy jak 90% z was bez l# nie umie grac bez tego  grac nie mozecie ja tego nie rozumiem lol jak nie ma L# to nie gram jo

pomyslcie sobie jakie wy macie skille bez L#   ja nie jestem z bronzu mam diamond 2 wbity i cisne sobie wczoraj 10 giereczek wygrałem i 3 juz bez tego go wna to jest tylko dodatek ktory robi za ciebie wysztko

1. ok, czyli musisz byc na poziomie koreańca, pokaz mi jak gracz cassiopeia pewnie tez robisz takie dobre i szybkie combo, albo pokaz mi jak grasz np ezrealem, zobaczymy czy dobrze masz skillshoty opanowane :)

3.to co wyzej

3.to co wyzej

Dawaj za gramy to pokaze ci skill eZem ze ty go nie masz  bez L# to nie znaczy ze inni go nie maja tak jak mowie Jestes Nikim bez tego programu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...