Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z monitorem

bloodbojan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyć taki poważny problem z moim komputerem. Problem ten zaczął się u mnie w poniedziałek, 2.03.2015 roku. Po szkole oczywiście chciałem wejść na komputer no ale tak jakoś dziwnie, gdy go włączyłem zamiast ekranu wpisania hasła był czarny ekran. Pragnę również podkreslić to, że zawsze miałem taki błąd, że np. podczas pierwszej próby uruchomienia komputera był czarny ekran ( od początku włączenia nic nie było widać ) wtedy zresetowałem komputer i przeważnie drugi raz mi się zrobił czarny ekran, że od poczatku do końca nie było znaku działania monitora, lecz komputer działał. Tzn: dźwięk włączenia komputera ( zalogowania się do systemu był ). Wracając do problemu. Właśnie w ten poniedziałek gdy chciałem włączyć komputer były te próby właśnie z monitorem, że pierwszy raz nic, drugi raz nic i właśnie 3 raz nic. Nigdy nie było tak, że za 3 razem dopiero się włączył. Dobra, ten poniedziałek za 3 razem.. Masakra dopiero się zaczynała. We wtorek uruchomił się po jakichś 10 minutach. Zrobiłem tak, że po tym jak za 3 razem nie chciał się uruchomić w poniedziałek to we wtorek ciągle go resetowałem aż się uruchomił monitor. We wtorek odczekałem te 10 minut i się włączył. Od środy do dzisiaj to totalna masakra. Włącza się bardzo długo ( przeważnie włączam go, odchodzę od komputera na godzinę, półtorej, wracam i wtedy działa ). Kurde koledzy co ja mam z tym zrobić? To jest cholernym dla mnie problemem, tym bardziej, że nigdy nie występował.
Tak wiem, bardzo namieszałem - taki bigos.. Postaram się zrobić filmik jak to w praktyce wygląda.

Z 2 tygodnie temu zmieniłem wejście wtyczki od monitora do komputera, podłączyłem pod drugie wejście. Problem nadal występowal.
Co to może być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...