Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Global kamer mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem bana na tydzień za używanie fish hacka na kamermodzie dlaczego mi go wykryto ? to przez nowe aktualizacje? poda ktos fish hacka ktory jest niewykrywalny i ktory nie polega na tym że myszka rusza się sama ponieważ taki bot nigdy nie używa spacji(przynajmniej mi)

Opublikowano

Bana nie dostales przez to, że wykryło Ci hacki tylko GM lubi się przejśc po plaży często i poogladac jak ludzie łowią, zadac im pare pytan a jeśli się nie odpowie wiadomo, że skutkuje to banem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nieprawda wyskoczylo mi hackshield i ze mam jakis plik nieprawidlowy wywalilo mi metina a za 30 min dostalem bana 

nieprawda wyskoczylo mi hackshield i ze mam jakis plik nieprawidlowy wywalilo mi metina a za 30 min dostalem bana 

Opublikowano

Wtedy kiedy czitowałeś na stronie metin2mod'a widniało info ze na własną odpowiedzialność używasz ponieważ wprowadzili nowe zabezpieczenia i mega dużo banów poleciało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...