Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wsparcie Projektu] dRC

dRACUZOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Zacznijmy od początku. Nazywam się Damian i mam 29 lat. TeamSpeak jak i linux to moje hobby. Zaczynałem jak wielu z was... czyli od najniższej rangi na jednym z "Publicznych" serwerów a miało to miejsce parę dobrych lat temu gdzie nie było dolarowych streserów i każdy mały skrypt cieszył oko techników. Mimo obowiązków życiowych znajduje czas na to co lubię...

Wracając do tematu nie chce się tutaj niczym chwalić po prostu chciałbym pomoc komuś kto ma w głowie logiczny projekt i dysponuje środkami na tyle żeby mógł zapewnić przyszłość swojemu serwerowi. Patrząc na tematy jest duże zainteresowanie serwerami TeamSpeak 3 i dużo projektów nie wypala z rożnych przyczyn. Moim doświadczeniem od strony technicznej i logicznej mogę wspomóc osoby które nie wiedza za co się zebrać, jak zacząć i rozkręcić swój serwer nie marnując czasu na tyle żeby w niedalekiej przyszłości cieszyć się swoim "dużym" serwerem. Jako osoba charakterem przypominam człowieka który chce bardziej Pomóc niż zaszkodzić. Jeżeli masz pytania zapraszam: e mail: [email protected] GG: 7529124 lub wiadomość prywatna.

Ps. Jeżeli mnie znasz. Zostaw swoją opinie :)

Uczeń
Opublikowano

Serdecznie polecam dRC dobra i godna osoba polecania polecam współprace z nim jego serwer naprawdę szybko się rozwinął

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dzięki Panowie macie browarka :)

Polecam tego pana, a co do browarka...

Teraz w lidlu jest przecena na żubrówke białą, 33 zł litr wiec po poproszę :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dołączę na do (legalnego) projektu i oferuje swoją pomoc. Jak ktoś potrzebuje wsparcia i pomocy to zapraszam.

PS. Dziękuję wszystkim za opinię :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, super gość, tylko że przed CMD nie zabezpieczył :D

Hosteam oFFline!

05961375674935711507.png

Moje motto: CTRL+C i CTRL+V

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...