Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś doświadczony wypowiedzieć sie na ten temat? ( ceny, misje,drop, ksiegi,kd)

Jestem tam nubkiem narazie.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@UP nie zgodzę się, jeśli chodzi o metin2.us to z misji lvl`owych jest powiększony exp:

1-10 misja= 99% expa, 11-21 misja= 90% expa.

Jeśli chcesz tam grać, to nie graj WP`kiem ponieważ są bardzo drogie KU, takie jak u nas na pl`u aura... Tam lepiej zagrać wojem/ninją/szamanem bo są dość tanie KU

Opublikowano

@up

Naucz sie czytac blagam!

Metin2 us to ameryka czyli metin2.com od gf metin2 us to nie to samo co metin2.com :) metin2 us jest od gameforge a metin2.z8games.us jest od z8games :] pq

logo_black3.png

Opublikowano (edytowane)

@UP Namieszales.. Chodzi mi o metka oz z8games nie od gf.

@2xUP Tak ,juz wiem ze za misje tyle idzie.

Może ktoś coś powiedziec na temat Ku dla woja Mentala i bodego?

edit : @3xUP. top wcale nie ma 60 lvla lecz 98.Chyba ci chodzi o metina.com od gf a nie od z8games. ;)

Edytowane przez aday1997

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@UP Namieszales.. Chodzi mi o metka oz z8games nie od gf.

@2xUP Tak ,juz wiem ze za misje tyle idzie.

Może ktoś coś powiedziec na temat Ku dla woja Mentala i bodego?

edit : @3xUP. top wcale nie ma 60 lvla lecz 98.Chyba ci chodzi o metina.com od gf a nie od z8games. ;)

Silne - 250k - 300k

Aura - 550k - 650k

Berek - 250k - 300k

Opublikowano

Na New World jak coś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...