Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HotCraft

Spike677

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na mój serwer hotcraft.ench.pl

prezentacja serwera :  https://www.youtube.com/watch?v=_eXbr0Xqx58

eventy zapraszam serdecznie ! :)

wersja 1.7.2 slotów: 200

daj nam diaxa na http://www.mclista.pl/7824

Dostępne rangi kit vip i kit Svip

Na początek kit start kla każdego gracza set 4/3  miecz 5/2  1 enderchest

200 slotów . easy drop ;)

możliwość zakładania gildii

Zapraszamy ! ! !

założyciel :

Spike207

Poszukujemy chętnych do promowania dzwonić na Skype hot.craft

jesteś yutuberem masz ponad 50 subów zrób filmik o naszym serwerze dostaniesz vipa za darmo :)

Opublikowano

Witam,
Zwracam się do Państwa jako właścicieli serwerów MC czy poszukujecie webmastera strony internetowej oraz forum?
Pracuję na silnikach:
* - IPBoard (wymagana licencja)
* - Phpbb
* - MyBB
* - WordPress
Oraz językach:
* - HTML (xHTML, HTML5)
* - CSS (CSS3)
Kontakt: GG - 53118300

Pozdrawiam, z poważaniem
proxdmenel

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja odpisuje tylko tym , co chcą kupić vipa bądź zareklamować serwer na yt. Spike spamuje cały czas chat. Zwykłym graczom nie chce mu się odpisywać. Jest chyba 1000 adminów i żaden nic pożytecznego nie robi... Od 30 minut próbowałem uzyskać odpowiedź na moje pytanie i jej nie uzyskałem. Pod koniec dostałem bana powód był taki , że wszyscy mają +15 ... dafuq ? Poza tym to niczym nie różni się od innych serwerów. I nie jestem jedynym , który nie poleca serwera uwierzcie mi :) 

Spike ten serwer wcześniej czy później upadnie , szczególnie jak Ty tam będziesz dalej adminem.

sialalalaa

Opublikowano

po 1 pytasz o coś i odpowiadam ci po kila razy pisałem że pytania i uwagi na /helpop jak nie umiesz czytać to nie moja wina później zacząłeś wyzywać adminów bez sensu i teraz wstawiasz jakiś żałosny post. I trudno się odpowiada jak 5 graczy pyta się o coś innego

Opublikowano

Już teraz widzę, że tu nie warto wbijać ;)

• Prezentacja do dupy.
  • Tag surviwal gildie
  • Serwer prawdopodobnie zrobiony na odwal
  • /kit start dla wszystkich z eq ,,koxa''
  • Negatywne opinie pod prezentacją

Popraw prezentację i serwer, a może wbiję ;)

Opublikowano

Sam serwer ma naprawdę niski poziom. Zablokowana lista użytkowników, a pluginy są dostępne. Kit start jest śmieszny. Prezentacja nieprzyjemna, a vipy są faworyzowane. Administracji dużo, zbyt dużo. Stoniarki - kopiesz bez przerwy, czemu? Bo stoniarki od razu robią kamień! Nie polecam.

aw

Opublikowano

/kit start dodany na początek serwera później planowałem go zmienić ... vipy nie są faworyzowane .. chyba dobrze że się odnawiają od  razu a nie lagują jak na innych serwerach ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...