Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości wymiany

MVPHYDROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam taki problem , że gdy chcę coś obstawić to w momencie gdy klikam place bet i czekam na bota , po kilku sekundach strona się odświeża i piszę no active bets , sprawdzałem na zwykłej przeglądarce i na przeglądarce steam . Jeżeli chodzi o zwykłe wymiany też mam problem , bo jak chce się z kimś wymieniać to osoba która zemną się wymienia musi potwierdzić wymianę na e-mailu tak jak i ja , steamguard mam włączony od 21 dni , konto istnieje około 3 miesięcy nie byłem nigdy banowany , pls help :<

Opublikowano

Możesz trochę jaśniej? Brzmi to mniej więcej tak: " Jechałem rowerem, ale nagle sprężyna mi pękła i co mogę zrobić z łańcuchem żeby działał hamulec ? ". Napisz do mnie na pw, objaśnij sprawę. 

Opublikowano

Na csgl Robisz tak. Profil>Trade URL>przenosi cię na stronę steam>tworzysz nowy adres url>wracasz na csgl>profil>klikasz remove aktualnego trade url i wklejasz ten co ci się stworzył. Powinno działać :)

A co do wymiany z graczami to to jest normalne :D To akceptowanie wymiany na e-mail to normalka wystarczy akceptować :)

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...