Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł Na Serwer "The Walking Dead"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pomysłem na mój serwer jest jak widać The Walking Dead". Co by się działo na takim serwerze?

Zacznijmy od tego iż na nim potwory (Zombie, Szkielety, Agresywne Psy (Wilki) Nietoperze) były by o wiele mocniejsze oraz było by ich o wiele więcej).

Na mapie (początkowo do 6000 kratek) były by wioski, miasteczka, kryjówki w których by się znajdowało różne przedmioty potrzebne do przeżycia.

Na  Serwerze były by bronie takie jak Karabiny, Pistolety i w ogóle (+ Łuk i miecze (jako sztylety/bagnety )). W znalezionych skrzyniach były by rzeczy potrzebne do przetrwania takie jak jedzenie, picie, rzeczy potrzebne do bronienia się (bronie), ubrania (zbroje) i tak dalej (skrzynie odnawiały by się co parę dni). Byłby także ranking zabójstw i zgonów oraz możliwość zakładania grup.

Na Serwerze znajdował by się takowy Wielki Zombie czyli po prostu Giant za którego drop był by większy niż z innych potworów.

Był by rzadki oraz wypadały  by z niego unikalne przedmioty których nie można zdobyć w żaden inny sposób.

Byby by także Plecaki które można było by znajdować w skrzyniach bądź wydropić w potworów (mniejsze szanse)

Jak pomysł?

Podawajcie swoje Opinie, pomysły i w ogóle :)

Przyjmę krytykę.

Opublikowano

Jeżeli umiesz prowadzić serwer, to pomysł jest dobry.­

Opublikowano

Tak jak ludzie na gorze. Pomysl na serwer idealny tylko czy wypali. Z checia wejde zeby zobaczyc jak serwer ruszy.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Pomysl fajny, podchodzi moim zdaniem troche pod servery DayZ (w minecraft oczywiscie)

ale ciekawie sie zapowiada.

Jak ogarniasz- to rob

Tylko mysle ze endermany lepiej bedzie usunac, nie wiem czy to byl by dobry pomysl(zombie teleportujace?:D nie slyszalem)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wow, jakby odpalił taki server to tylko grać! Jestem fanem gier typu DayZ, WarZ czy H1Z1, więc mi serwer przypadłby do gustu.

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...