Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modem do TheElderScrolls V : Skyrim

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio bawiłem się modami graficznymi do Skyrima. Zainstalowałem sobie moda: Towns and villages enchanced - Riverwood 

Mod całkiem ładny lecz zauważyłem lekkie spadki płynności po jego instalacji więc go usunąłem ( jest to mod który do Rzecznej Puszczy dodaje więcej ,,piękna" , wiadomo więcej drzew ,kiatów itd )

Potem postanowiłem go usunąć , usunąłem go i odpaliłem grę... lecz jego zawartość dalej tam była. Rzeczna Puszcza wyglądała po odinstalowaniu moda tak samo jak z modem co troszkę mnie denerwuje.  Próbowałem sprawdzić spójność plików gry na Steam... znalazło 1 plik , lecz po ,,naprawianiu" nie stało się nic. 

Wiecie o co może chodzić , i jak ,,pozbyć" się tej niechcianej zawartości ? ( nie próbowałem reinstalować gry ponieważ boje się o Save ) 

Prosił bym o pomoc. Pozdrawiam 

Opublikowano

Usuwałeś ręcznie czy przy użyciu NMM? Jeśli ręcznie to prawdopodobnie zapomniałeś o pliku esp. i dalej stawia tam drzewa itd. 

Opublikowano

Przecież Skyrim obsługuje Steam Cloud, więc po reinstalacji będziesz miał wszystko, po formacie też byś miał czy na innym komputerze.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...