Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wyłączeniu gra ponownie się pobiera

Barthek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdy pobrałem grę NFSW wszystko działało płynnie. Pograłem jakieś 15min i wyłączyłem grę. Po chwili znowu ją włączyłem a tu od nowa pobierają się pliki i  to nie jest AKTUALIZACJA   

Pomocy!

Opublikowano

Prawdopodobnie po prostu nic się nie pobiera, ale gra sprawdza czy są wszystkie pliki.

Pobieranie to jedno, a weryfikacja to drugie. Skoro autor pisze, że gra POBIERA mu się na nowo to nie jest to weryfikacja.

Czyli za każdym razem mam czekać 30min o.O

Nie :) Można w łatwy sposób naprawić ten problem:

Przejdź do folderu z danymi gry i usuń wszystkie pliki z rozszerzeniem ".hsh". Pliki pojawią się znowu, gdy uruchomisz ponownie program startowy gry.

Cała operacja może trwać kilka minut, ale po odtworzeniu plików problem zniknie.

Ścieżka dostępu do plików gry (jeśli nie zmieniłeś jej podczas instalacji):

Windows 8/7/Vista:

C:\ProgramData\Electronic Arts\Need for Speed World\

Windows XP:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need for Speed World\

HB5fLf7.png

Opublikowano

Teraz to już jest całkiem inaczej. Usunąłem wszystkie pliki z rozszerzeniem .hsh i gdy włączam lunchera wyskakuje komunikat żebym wybrał ścieżkę docelową pobierania o.O WTF!

Oczywiście pobiera od nowa!

Opublikowano

Teraz to już jest całkiem inaczej. Usunąłem wszystkie pliki z rozszerzeniem .hsh i gdy włączam lunchera wyskakuje komunikat żebym wybrał ścieżkę docelową pobierania o.O WTF!

Oczywiście pobiera od nowa!

Usuń grę. Wyczyść rejestr. Zainstaluj grę ponownie. Możesz też zmienić folder instalacji oraz folder w którym zapisywane będą pliki gry na własny (np. na dysku D).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...