Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;( za pomoc Limit like przez 30 dni

noyerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem w jakim dziale mam to napisać dlatego napiszę tutaj a moderator jak coś niech to przeniesie ;//

Dobra przejdźmy do mojego problemu ... Otóż instalowałem sobie Fife 15 ( wczoraj ) i okazało się że ta Fifa zawierała Wirusa ( a gra się uruchomić nie chciała ) ... Ten Wirus nazywa się SurfVox ... Za każdym razem po uruchomieniu przeglądarki włącza mi się oto jego strona : surf.png

Mój komputer został bardzo spowolniony :/ ... Nie mogę instalować żadnych innych przeglądarek / nie mogę włączyć menedżera zadań ( bo odrazu się wyłącza) ... No więc wpadłem na pomysł żeby zresetować ustawienia przeglądarki .. Niby wszystko ok Ale po restarcie komputera od nowa ten wirus był ... Nie mogę instalować żadnych programów ;/ Niedawno skanowałem Moim antywirusem komputer ... Niby wykrył wirusa jakiegoś ( Usunąłem go ) ale problem nie znikł ... Niedawno udało się pobrać program ( Malware -Bytes ( anty malware ) no i po próbie uruchomienia nic się nie dzieje ;/ Wpadłem również na pomysł żeby przywrócić system ( Np z 2 dni temu ) ale po uruchomieniu ( Przywracania systemu ) zamyka mi wszystkie karty i nic nie mogę zrobić ... Naprawde jest to bardzo uciążliwe i nie radzę sobie z tym dlatego bardzo proszę was o pomoc ... Za pomoc będzie limit like przez 30 dni. Z Góry dziękuje za wszelakie pomoce. Dodam jeszcze że bardzo chciałbym uniknąć reinstalu systemu ... Myślę że wy coś wiecie więcej na ten temat i pomożecie wyeliminować mi SurfVoxa ten wirus nawet nie pozwala na zainstalowanie innych przeglądarek  ... Dziękuje i oczekuje na waszą pomoc.

Opublikowano

Miałem coś podobnego, usuń wszystkie partycje na dysku i zainstaluj ponownie Windowsa. Potem pobierz program Recuva i za pomocą tego odzyskaj najważniejsze dane.

Opublikowano

Miałem coś podobnego, usuń wszystkie partycje na dysku i zainstaluj ponownie Windowsa. Potem pobierz program Recuva i za pomocą tego odzyskaj najważniejsze dane.

A nie ma innej możliwości niż reinstal ?? bo nie mam płyty ( Oryginalnej ) do windowsa bo zgubiłem a pirata nie chce instalować ;c dlatego najważniejsze są dla mnie jakieś sposoby takie które pomogą a nie trzeb będzie reinstalować systemu

Opublikowano

A nie ma innej możliwości niż reinstal ?? bo nie mam płyty ( Oryginalnej ) do windowsa bo zgubiłem a pirata nie chce instalować ;c dlatego najważniejsze są dla mnie jakieś sposoby takie które pomogą a nie trzeb będzie reinstalować systemu

Jak masz klucz, to spokojnie możesz zainstalować pirata, ale jak masz klucz do Windows 7 home premium, to musisz zainstalować home premium.

Ewentualnie spróbuj użyć ComboFix.

Opublikowano

Jak masz klucz, to spokojnie możesz zainstalować pirata, ale jak masz klucz do Windows 7 home premium, to musisz zainstalować home premium.

Ewentualnie spróbuj użyć ComboFix.

Potrzebuje jakichś programów które potrafią usunąć tego wirusa ... Eset sobie nie radzi a ComboFix wykrył i usunąłem to co się dało ale wirus nadal się znajduje na moim komputerze

Opublikowano

Przywróc system przed dzień instalacji. daj jeszcze sfg scannow :) w cmd

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...