Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny język w skill special force 2

Gladiatorka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj musiałam reinstalowac skilla z powodu dziwnego wywalania na pulpit.Kiedy go zainstalowałam i ustawiłam na język polski włączyłam grę. Nagle kiedy uruchomił się screen logowania zauważyłam że wyświetlają się jakieś znaczki chinskie czy japońskie myśle sobie może uruchomie ponownie kompa no i po uruchomieniu skilla znowu jako język pojawiły się te dziwne znaczki.

Macie na to jakąś poradę proszę o szybką odpowiedz !

---------------------------------------------------------KIM JESTEŚ ? JESTEŚ SKILLOWCEM !!!!!!!---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

już próbowałam nawet zmieniłam na niemiecki nadal to samo

---------------------------------------------------------KIM JESTEŚ ? JESTEŚ SKILLOWCEM !!!!!!!---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja również mam ten problem. Ten dziwny język to koreański. Gdzie jest źródło problemu? Prawdopodobnie przez S.K.I.L.L>DownTemp>Engine>localization>kor.

Sprawdź, czy też masz ten folder. Nie mogę nigdzie znaleźć zamiennika i nie wiem na pewno czy to jest problemem. Wszyscy maja koreanski? Jesli nie to poprosilbym, sprawdzcie czy tez taki macie folder.

Opublikowano

też mam ten folder może go spróbuje usunąc i może to pomoże 

najwyżej wezmę check files i pobiorą mi się od nowa te pliki

Opublikowano

no i nadal koreański 

jeszcze jeden problem czasami skill wywala do pulpitu tak bez powodu wtf !

Opublikowano

Widzę, że dużo osób, które niedawno to ściągnęły mają takie coś, wina więc po stronie Gameforge, moim zdaniem jedynym rozwiazaniem jest poczekać parę dni. Namieszali i launcher ściąga pliki koreańskie.

Opublikowano

jak coś gameforge naprawi to rozwali coś innego :D

Opublikowano
1.Odinstalujcie/usuncie wszystkie cheaty, w tym cheat engine (jesli macie jakies oczywiscie)

2.folder DownTemp powinien byc pusty (jeli nie jest to go usuncie i wlacznie updater)

3.w language.ini dla polskiego powinno być

[Setting]
Language=pol

5.Wywala do puliptu- w ustawieniasz w grze zaznacz frames. (tylko jesli nie zamyka gry a ja minimalizuje)

6. poprosil bym o jakies screeny. (nawet nie wiem co wam wyskakuje nr. bledu czy jakas informacja)

Opublikowano

żadne błędy tylko zamiast polskich nazw w menu,nazw map są jakieś po koreańsku czy tam japońsku w folderze temp nic nie ma w language jest pol a język dalej taki sam zmiana na angielski niemiecki nic nie daje 

Opublikowano

Mam wlasnie to samo , zadnych cheatow nigdy nie mialem na komputerze. Reinstalowalem system, sciagnalem skilla i takie krzaczki caly czas wyskakuja. nie pomaga zmiana jezyka na angielski , niemiecki - nadal krzaki tylko efekty glosowa w innym jezyku. Znalazl ktos czemu tak sie dzieje. Na mapy musze wchodzic na chybil trafil :(

Opublikowano

Własnie znalazlem rozwiazanie. Na dysku mialem kopie zapasowa gry jeszcze przed aktualizacji. Usunąłem folder "kor" z lokalizacji SKILL /Engine /localization / i skopiowalem folder "pol" do SKILL /Engine /localization /. Gra i tak dociągneła folder "kor", ale uruchomiła juz sie po polsku. :)

Opublikowano

A jeżeli ktoś nie ma kopi zapasowej gry z poprzedniej wersji gameforgelive to co można zrobić ?? ponieważ dało by się wytrzymać bez polskiego języka ale bez dzwięku ?? to lekka przesada ;pp ...

Opublikowano

Własnie znalazlem rozwiazanie. Na dysku mialem kopie zapasowa gry jeszcze przed aktualizacji. Usunąłem folder "kor" z lokalizacji SKILL /Engine /localization / i skopiowalem folder "pol" do SKILL /Engine /localization /. Gra i tak dociągneła folder "kor", ale uruchomiła juz sie po polsku. :)

Jak możesz to podeślij ten folder "pol" będę bardzo wdzięczny. 

Opublikowano

Ja nie dość że mam po chińsku grę to jeszcze nie mam dzwięku w sf2 ???

Pobierz i zainstaluj/zaktualizuj DirectX.

A i jeszcze jedno.

Poczytajcie sobie. >>>TUTAJ<<< Post z dnia 27.03.2015

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj/zaktualizuj DirectX.

A i jeszcze jedno.

Poczytajcie sobie. >>>TUTAJ<<< Post z dnia 27.03.2015

SPK już mi działa dźwięk po prostu na youtubie znalazłem filmik z 2013 roku.Gościu grał w BF3 i też dźwięku nie miał i musiał w kompie w ustawieniach dźwięk i na mikrofon który używamy potem zaawansowane i zmieniamy 16 bity CD na 16 bity DVD i wszystko gra.A co do tego języka w grze to wgrałem ten plik ''pol'' i mam częściowo po polsku reszta po koreańsku ja tam wytrzymam z tym językiem  :D .Ważne że naprawiłem  chociaż dźwięk ...  :D 

Opublikowano

zamykam temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...