Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] ForFi

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakim prawem nie można w wynagrodzeniu dać sobie jakiś inną rzecz, niż żałosne like'i. Błagam pomyślcie trochę... Jeszcze ban za handel.

Przepraszam, ale według mnie to naprawdę jedna wielka głupota. Nie dość, że nie można nic innego, niż like'i dawać w wynagrodzeniu za awatar, sygne itd. to jeszcze wpierdzielą ci za to bana na 7dni. TS off, a tak to by może coś się dało załatwić, bo przez takie pisanie to nic nie zrobisz na tym forum...

Opublikowano

Za nim zaczniesz się odwoływać to przeczytaj regulamin. Ban jest słuszny.

17. W dziale "Zlecenia" zakazuję się oferowania wynagrodzenia (za wykonaną pracę) w postaci innej niż umożliwia to forum tj. "Lubie to", "Podziękowania" itp. 

Wszelkie inne oferty zostaną uznane jako handel, a autor zlecenia zostanie ukarany zgodnie z panującymi zasadami . (czyt. regulamin globalny/tabela kar).

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Wiem, że takie coś jest w regulaminie. Dodane gdzieś miesiąc lub dwa temu, lecz według mnie jest to kompletnie bezsensowne i oto mi cały czas chodzi... Nie rozumiem CZEMU nie można dawać innego wynagrodzenia niż nędzne like'i -_-.

Opublikowano

Wiem, że takie coś jest w regulaminie.

Zatem sam rozumiesz, ban słuszny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...